Connect with us
Oana Lis a rupt tăcerea și a povestit cum a fost agresată

Monden

Oana Lis a rupt tăcerea și a povestit cum a fost agresată

Oana Lis a rupt tăcerea și a vorbit despre clipele de groază prin care a trecut. Ea a fost la un pas să fie agresată sexual de un individ, în autobuz.

În urmă cu câțiva ani, Oana Lis povestea o experiență șocantă căreia i-a fost protagonistă.

Aceasta a fost urmărită de un obsedat sexual până în scara blocului, însă acesta nu a agresat-o. Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi într-un mijloc de transport în comun.

”M-a agresat un tip în autobuz. Adică, pur şi simplu mi-a băgat mâna sub fustă. Nu era aşa înghesuială, am început să ţip. Pur şi simplu mă atingea în locurile intime, de faţă cu toată lumea.

Nimeni nu a zis absolut nimic şi-n momentul ăla m-am enervat, i-am tras o palmă. Era un bărbat ok, chiar bine îmbrăcat. I-am dat o palmă, a început să râdă. Fiind bătută de tatăl meu, reacţionez, devin şi eu violentă.”, a povestit Oana Lis, potrivit Click.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este una bună. Fostul primar al Capitalei a suferit în urmă cu ceva vreme un atac cerebral, iar acum a întîmpinat noi probleme.

În ciuda faptului că trebuia să stea liniștit, Viorel Lis a mers la mare.

Fostul edil al Capitalei a ajuns pe plajă însă s-a simțit rău. Potrivit unor surse din presă, fostul primaral Capitalei a fost nevoit să se așeze pe o bordură unde s-a hidratat intens cu o sticlă de apă. Cu greu, el a ajuns la mașină pentru a-și aștepta soția.

Viorel Lis și-a așezat capul pe capota mașinii și abia putea să mai respire, scriu cei de la cancan.ro.

Citește și: Ce spune Oana despre problemele de sănătate ale soțului său!

Citește și: Viorel Lis se simte tot mai rău! Oana a povestit totul. ”Nu mai poate să vorbească…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top