Connect with us
Oana Radu, mesaj sfâșietor după pierderea iubitului ei

TV

Oana Radu, mesaj sfâșietor după pierderea iubitului ei

Fosta concurentă la „Vocea României” trăiește o dramă de nedescris după ce iubitul său a murit. Acesta din urmă fusese incendiat în scara blocului său, iar rănile mult prea profunde i-au provocat decesul. Acum, la trei săptămâni la acest moment, Oana Radu a postat un mesaj sfâșietor la adresa iubitului său!

Oana Radu, mesaj sfâșietor după moartea iubitului său

Oana Radu nu va uita prea curând ziua de 7 septembrie, când iubitul său a pierdut lupta cu viața. Acesta suferise arsuri pe 75 % din suprafața corpului, iar decesul lui a survenit în urma unor complicații medicale.

Acum, la trei săptămâni la acel moment, artista a postat un mesaj sfâșietor în amintirea celui iubit. „Mulțumesc pentru toate mesajele și pentru că ați fost alături de mine. Recunosc că am trăit cea mai grea perioadă din viața mea și încă o mai trăiesc pentru că acest coșmar nu se va termina curând. E foarte greu să mă ridic acum, sunt deja 3 săptămâni de când iubitul meu nu mai e. Am învățat foarte multe și au fost foarte multe. Am lângă mine oameni care simt că vor să mă ajute. Dacă aveți oameni lângă voi pe care simțiți că îi iubiți, spuneți-le-o, dacă vreți să îi îmbrățișați, faceți-o, pentru că s-ar putea să fie prea târziu mai târziu. Am trăit asta pe pielea mea și știu că nu mai e un clișeu, e adevărat”, a mărturisit Oana.

Artista a lansat o melodie-epilog

Fiind o fire artistică, Oana Radu și-a expus trăirile în versurile noii sale melodii. Ea a lansat recent single-ul „Noi Noaptea”, în care vorbește despre o iubire împărtășită, care o face fericită. Un epilog, așadar, vizavi de cele trăite alături de iubitul ei, Alin.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top