Connect with us

Știri

Olguța Vasilescu, veste URIAȘĂ pentru femeile din România. La pensie, ele vor…

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a vorbit despre soarta pensionarelor din România, mai ales dacă sunt mame.

Olguța Vasilescu, veste bună pentru femeile din România

„Am cerut ASF date despre pilonul II de pensii, nu aş vrea să se sperie absolut nimeni, nu este vorba nici de naţionalizare, nici de desfiinţare, dar vrem să ştim care a fost formula de calcul şi vrem să facem o comparaţie între cei care au cotizat practic cu aceeaşi sumă la sistemul de stat şi cu aceeaşi sumă la pilonul II de pensie, să vedem dacă şi pensia care le este calculată va fi similară cu ceea ce oferă statul.

Dacă este în plus, este chiar foarte bine, dacă este în minus, o să vedem toate datele. Cert e că va trebui să le prezentăm cu siguranţă şi celor care beneficiază de acest sistem de pensie, este vorba de cei care în 2010 aveau sub vârsta de 35 de ani şi care au fost obligaţi de stat să cotizeze la alte piloane de pensie”, a afirmat Olguța la România TV.

CITEȘTE ȘI: Legea salarizării a fost adoptată. Lia Olguţa Vasilescu: ”Nu mai sunt nici măcar 3% salarii care scad…”

Lia Olguța Vasilescu a anunțat ce se va întâmpla cu indemnizațiile pentru mame

Mai mult, ministrul Muncii își dorește să reducă vârsta de pensionare pentru mamele care au mai mult de trei copii. Această măsură, susține Vasilescu, este gândită pentru a spori creșterea natalității.

1 Comment

1 Comment

  1. Rusine femeilor din guvernul psd

    2017-07-12T19:24:22+03:00 at 19:24

    Isi pregatesc cu minciuni electorat. Rusine! Rusine! Nu fac nimic bun, ruineaza tara cu tot ceea ce fac ei acum. Femei tradatoare de neam si tara, veti da seama in curand!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top