Connect with us
Pamela Anderson făcută praf de fostul soț, după divorț

Vedete

Pamela Anderson făcută praf de fostul soț, după divorț

Pamela Anderson și Jon Peters au divorțat după doar 12 de căsătorie. Inițial cei doi nu au făcut declarații cu privire la despărțirea lor, însă acum Jon Peters a decis să rupă tăcerea și a făcut-o praf pe fosta sa soție.

Pamela Anderson făcută praf de fostul soț, după divorț

Jon Peters o acuză pe Pamela Anderson că l-a fraierit pentru a-și plăti datorii de sute de mii de euro și pentru a-și reînnoi garderoba. Bărbatul susține că vedeta a tras de pe el câți bani a putut și apoi l-a părăsit.

‘Am primit-o în viaţa mea cu braţele deschise şi cu dragoste. Când mi-a scris că vrea să se căsătorească, a fost un vis devenit realitate, chiar dacă eram logodit cu altcineva şi urma să ne mutăm împreună. Am renunţat la tot pentru Pam. Avea datorii de aproape 200.000 de dolari şi sub nicio formă nu le putea plăti şi asta e mulţumirea pe care o primesc din partea ei, în schimb. Nu există un fraier mai mare decât un fraier bătrân’, a mărturisit bărbatul, scrie presa străină.

Pamela Anderson nu a lăsat lucrurile așa și a decis să se apere, postând un mesaj acid pe rețelele de socializare. ‘E greu să ştii ce să faci când oamenii încep să răspândească minciuni în presă… Răul e deja făcut. Sper ca oamenii să înţeleagă de unde vin toate astea. Nu vreau să trebuiască să mă apăr. N-aş face decât să atrag şi mai mult atenţia, să hrănesc problema’

Citește și: Mirela Vaida a vrut să o dea afară din emisiune pe Vulpița. Prezentatoarea s-a enervat la culme

Citește și: Chef Joseph Hadad a ajuns de urgență la spital. Care este adevăratul diagnostic

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top