Connect with us
Parapsihologul Cosmin Sindila: Cum sa iti alegi piatra pretioasa in functie de zodie

Știri

Parapsihologul Cosmin Sindila: Cum sa iti alegi piatra pretioasa in functie de zodie

Parapsihologul Cosmin Sindila îți spune cum sa iti alegi piatra pretioasa in functie de zodie. Pietrele pretioase au o specificatie aparte in functie de fiecare zodie in parte. Acestea au capacitatea de a armoniza energiile interioare dar si de absorptie a energiilor negative. Se spune dar este si demonstrat faptul ca fiecare semn zodiacal are o influenta aparte suficient de mare asupra destinului, acesta viind guvernat de una sau chiar doua planete distinctive.Astrele care ne conduc viata, sunt alese in perfecta concordanta cu zodia proprie.Purtand aceste pietre direct pe piele sau pur si simplu pastrate in casa ca si element decorativ, pietrele semipretioase ne sporesc norocul sau ne aduc un plus de relaxare si desigur un somn linistit.

Parapsihologul Cosmin Sindila: Cum sa iti alegi piatra pretioasa in functie de zodie

Berbec: acest semn zodiacal este guvernat de planeta Marte. Aceasta planeta are puterea de a sporii energia fizica, agresivitatea, curajul, entuziasmul, dinamismul si rezistenta la efort. Nativii acestei zodii sunt aventurieri, liberi si dornici de a face schimbari continuu. practic sunt intr-o continua cautare de aventura a vietii lor. Pietrele care ii pot ajuta cel ami m ult sunt : carneol, citrin, pirita, granat, jasp rosu ( pietre rosii in general). Culorile cele mai favorabile fiind : rosu si orange.

Citește și: Cum iubeste cel mai sexy barbat din zodiac

Taur : acest semn zodiacal este guvernat de planeta Venus. Aceasta planeta are rolul de a sporii bunul gust, inclinatiile artistice si senzualitatea. Acesti nativi sunt : tenace, stabili, pragmatici, au un simt artistic foarte dezvoltat si sunt foarte fideli. Pietrele care ii pot ajuta pe acesti nativi cunt : cuart roz, rodonit, cuart fumuriu, ametist, aventurin, calcedonie, iar culorile cele mai favorabile fiind : roz si vernil.

Gemeni : acest semn zodiacal este guvernat de planeta Mercur. Aceasta planeta are rolul de a sporii spiritul de comunicare, inteligenta, diplomatia si ingeniozitatea. Acesti nativi sunt persoane care prefera in mod deosebit schimbarea, fiind foarte socialbili dar si superficiali. Pietrele care ii pot ajuta pe acesti nativi cunt : aventurin, citrin, unakit, carneol, ochi de tigru, cuart roz, iar culorile cele mai favorabile fiind : galben, violet si verde.

Rac : acest semn zodiacal este guvernat de Luna. Acest astru are puterea de a sporii diplomatia, sensibilitatea, puterea de adaptare si memoria. Acesti nativi sunt foarte copilarosi, sensibili, si au un spirit matern protector, totodata sunt,foarte loiali si gospodari. Pietrele care ii pot ajuta cel mai mult sunt : aventurin, agat alb, calcedonie, cristal de stanca, howlit alb, piatra lunii, onix alb, culorile favorabile : alb, albastru si argintiu.

Citește și: Cum iubeste cea mai dificila zodie feminina – astrolog Maria Sarbu

Leu : acest semn zodiacal este guvernat de Soare. Acesta are puterea de a face ascesti nativi sa fie autoritari, hotarati, extravaganti, uneori chiar pot si romantici, iar in ciuda mandriei si egoistmului lor pot si si naivi uneori. Pietrele care ii pot ajuta cel mai mult sunt :labradorit, jad, carneol, citrin, ochi de tigru, pirita, granat, iar culorile cele mai favorabile : orange, auriu si galben.

Fecioara : aceste smen zodiacal este guvernat de asemeni nativilor din zodia gemeni de planeta Mercur. Acesti nativi fiind amabili,supusi si extrem de exigenti cu munca lor dar si a celor din jur. Sunt mereu activi si simt nevoia de a fii tot timpul in slujba cuiva. Pietrele care ii pot ajuta ce l ami mult sunt : jad, citrin, granat, calcedonie, cuart fumuriu, hematit, sodalit, carneol, jasp dalmatian, culorile cele mai favorabile : bej, galben, maro, bleumarin.

Cum sa iti alegi piatra pretioasa in functie de zodie

Balanta : acesti nativi sunt guvernati de planeta Venus, asemeni nativilor din zodia taur. Acesti nativi sunt dependenti de cei din jurul lor, si sunt foarte deschisi catre lume in general. Sunt foarte buni ascultatori avand o usoara inclinatie catre arta. Pietrelecare ii pot ajuta cel mai m ult sunt : amazonit, jad, cuart roz, jasp rosu, citrin, crisocola, malachit, iar culorile cele mai favorabile : verde si roz.

Scorpion : acesti nativi sunt guvernati de aceeasi planeta ca berbecii adica de Marte.Acesti nativi au o personalitate magnetica, misterioasa, carismatica, totoada sunt foarte sensibili emotional, avand un spirit iscusit in a obtine ceea ce vor. Acesti nativi nu se vor lasa prea usor infranti. Pietrele care ii pot ajuta cel mai mult sunt : hematit, carneol, jasp rosu, turmalina neagra, granat, acvamarin, ochi de pisica, obsidian, bronzit, iar culorile cele mai favorabile fiind : maro, grena si brun.

Sagetator : acesti nativi sunt guvernati de planeta Jupiter. Aceasta planeta are rolul de a sporii generozitatea, spiritualitatea, altruismul, demnitatea, corectitudinea si bunul simt. Acesti nativi au o inclinatie aparte pentru calatorii, alte culturi, limbi straine, educatie si au o foarte inalta credinta cu idealuri foarte inalte si vor face tot ceea ce le sta in putinta sa isi atinga orice ideal. Pietrele care ii pot ajuta cel mai mult sunt : lapis lazuli, ametist, turcoaz, sodalit, acvamarin, fluorit, piatra soarelui albastra, turmalina, ochi de soim, iar culoarea cea mai favorabila : albastru roial.

Citește și: Planete neaspectate – Vai și amar pentru cei care le „întâlensc” în spectrul natal

Capricorn : acesti nativi sunt guvernati de planeta Saturn. Aceasta planeta are rolul de a sporii spiritul practic, seriozitatea, tenacitatea si perseverenta. Acesti nativi sutn de obicei persoane foarte motivate si se vor remarca cu siguranta in orice domeniu de activitate unde vor obtine functii importante. Pietrele care ii pot ajuta cel mai mult fiind :  cuart fumuriu, onix, cristal stanca, cuart roz si sodalit, iar culoarea cea mai favorabila : negru.

Varsator : acesti nativi sunt guvernati de planeta Uranus. Aceasta planeta influentea dar si aplifica inventivitatea, dorinta de schimbare, originalitatea, nonconformismul si libertatea. Acesti nativi sunt moderni, nu accepta sa fie constransi,si vor dorii mereu sa faca o lume mai buna. Pietrele cere ii pot ajuta cel mai mult fiind : acvamarin, lapis lazuli, sodalit, turcoaz, ametist, agat albastru, fluorit, angelit, iar culorile cele mai favorabile : albastru deschis si bleu ciel.

Pesti : nativii din aceasta zodie sunt guvernati de planeta Neptun. Acesi nativi au o intiutie foarte buna, o imaginatie bogata, su simtul premonitiei destul de bine dezvoltat dar in acelasi timp sunt si nehotarati. Foarte schimbatori din fire cu toane si capricii uneori greu de inteles de catre ceilalti nativi, nu suporta singuratatea si sunt foarte fragili. Pietrele care ii pot ajuta cel mai mult fiind : agat mov, sodalit, hematit, ametist, turcoaz, fluorit, culorile cele ami favorabile : albastru deschis, violet, vernil si bleumarin.

Este foarte bine de stiut ca atunci cand dorim sa achizitionam o piatra, aceasta din urma trebuie puruficata si sa eliminam energiile negative, care pot proveni de la persoane care au purtat aceasta piuatra in trecut sau fie au atins-o inaintea noastra. Aceste pietre trebuiesc  obligatoriu purificate si curatate energetin in vederea incarcarii cu energie pozitiva. Una din metodele cele mai usoare si la indemana oricui de a purifica o astfel de piatra este urmatoarea : expunerea la soare sau la directa lumina a lunii in aer liber timp de 24 de ore, de preferat langa o planta. Deasemenea o piatra se mai pote pirifica si daca o lasam intr-o apa curgatoare  limbpede si rece, acelasi interval de timp. Dupa aceasta curatare piatra poate fii lasata apoi la soare ptr a se incarca pozitiv, cateva ore.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top