Connect with us

Horoscop

Pentru ei se schimbă destinul din februarie. Astrele şi-au ales preferaţii

Luna februarie 2019 vine cu schimbări şi veşti importante pentru majoritatea zodiilor. Însă, doar pentru unele zodii astrele se aliniază iar destinul se schimbă complet.

Vor avea parte de momente şi întâmplări cum nu au mai avut până acum. Cu puţin timp înaintea datei de 8 februarie, aceste trei zodii vor da marea lovitură.

Iată pereferaţii astrelor în luna februarie.

Citește aici: Horoscop lunar Mihai Voropchievici Runele februarie 2019 – Zodia câștigătoare

BERBEC

Berbecii au început luna februarie cu dreptul. Chiar dacă spre mijlocul perioadei au întâmpinat ceva dificultăţi, aceşti nativi vor încheia luna în armonie şi iubire.

Este posibil să primiţi o sumă importantă, probabil o restanţă mult aşteptată de la rude sau prieteni.

La capitolul dragoste, Berbecii stau foarte bine. După o perioadă de monotonie, în luna februarie va răsări soarele şi pe strada lor.

Citește aici: Horoscop lunar Minerva februarie 2019 INTEGRAL

Dacă nu sunt deja implicaţi într-o relatie, aceştia vor întâlni o persoană cu care vor construi ceva frumos şi armonios.

VĂRSTĂTOR

Pentru cei din zodia Vărsător, sfârşitul lunii se anunţă unul agitat din punct de vedere financiar. Relațiile cu cei din jur se vor îmbunătăți, iar împlinirea sufletească îi va face să strălucească.

Zodiile care vor da lovitura în luna februarie 2019

În februarie, acești nativi vor fi foarte atenți la detalii. Nici deciziile nu le vor lua fără să se gândească la viitoare consecinţe.

Este posibil ca spre sfârşitul lunii să decidă să plece într-o vacanţă alături de familie sau de persoana iubită. Este un mod de a le demonstra acestora cât de mult ţin la ei.

SCORPION 

Foarte ambiţioşi, cei din zodia Scorpion fac tot ce le stă în putinţă pentru a-şi îndeplini visele, iar puterea de seducţie îi va ajuta cu siguranţă.

Vor avea o intuiţie deosebită care îi va ajuta să detecteze oportunităţile avantajoase sau afacerile bănoas.

Pe plan sentimental, este foarte probabil ca la sfârşitul acestei luni să stabilească nunta. Şi aşa cum le place scorpionilor, aceasta va fi una plină de fast şi strălucitoare.

Începutul lunii februarie îi prinde pe nativii din Scorpion pe picior de plecare. Vor să dezvolte o afacere sau de ce nu, să prindă un contract de muncă într-o ţară îndepărtată.

Horoscop lunar februarie Minerva. Dă click pe zodia ta pentru a citi horoscopul:

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top