Connect with us
Pepe dus cu mașina Poliției în fața instanței. Oamenii legii și-au făcut selfie cu artistul

Vedete

Pepe dus cu mașina Poliției în fața instanței. Oamenii legii și-au făcut selfie cu artistul

Pepe este martor în „dosarul vrăjitoarelor” al Oanei Zăvoranu. Se pare că artistul nu scapă de drumurile la instanță nici acum, chiar dacă au trecut ani buni de la divorț.

Pentru că a fost citat cu mandat, artistul a fost luat cu mașina Poliției și dus la instanță pentru a da declarații în fața magistraților. Pe drum, artistul și-a informat și fanii cu progarmul său.

„Mergem la instanta … sunt martor cheie si fara mine nu se poate !!! 🙂 Chiar daca eram divortat de ceva timp si nu am nici o legatura cu dosarul (cel cu vrajitoarele) este totusi nevoie de lumina in dosar”, a scris Pepe pe pagina sa de Facebook.

Totodată, citată a fost și Anamaria Prodan, care nu s-a prezentat însă la instanță. Astfel, Anamaria Prodan este căutată de jandarmi, pentru că nu s-a prezentat în fața magistraților, relatează România TV.

Este vorba de dosarul în care pretinsele vrăjitoare Vanesa și Melissa sunt acuzate că au înșelat-o pe Oana Zăvoranu cu suma de 450.000 euro. În sala de judecată, Oana Zăvoranu a povestit cum le-a cunoscut pe Vanessa şi Melisa.

Vedeta a mărturisit că a primit un telefon de la vrăjitoarea Vanessa şi i-a promis că o va ajuta gratuit să-şi rezolve problemele după despărţirea de Pepe, potrivit antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top