Connect with us
Petrecere in Piata Victoriei

Politic

Petrecere în Piața Victoriei după anunțarea primelor rezultate ale exit-poll-ului

Câteva zeci de persoane s-au strâns, duminică seara, în Piaţa Victoriei, după anunţarea exit-pollurilor pentru alegerile europarlamentare şi pentru referendumul pe justiţie.

Oamenii flutură steagul României şi pe cel al Uniunii Europene. De asemenea, aceştia strigă lozinci împotriva coaliţiei aflate la guvernare, dar şi proeuropene.

Românii strânși în Piața Victoriei cer autorităţilor prelungirea programului de votare în diaspora.

Vezi video AICI

Citește și:

Oamenii au inceput deja sa vina in Piata Victoriei, iar jandarmii si-au facut si ei aparitia si au inceput sa aduca garduri.

Organizatorii spun ca sunt tot mai multe semnale ca romanilor din strainatate le este interzis un drept fundamental, garantat de Constitutie.

„Sunt tot mai multe semanle ca romanilor din Diaspora le este interzis un drept fundamental, drept garantat de Constitutie. La Madrid deja s-au terminat buletinele de vot si au fost chemati jandarmii.

In Londra, Munchen, Stuttgart sunt cozi de mii de romani, unora le-a fost transmi sa plece pentru ca nu sunt suficiente buletine. De la ora 18 ne vedem in Piata Victoriei! ‘Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!'”, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top