Connect with us
Pierdere pentru Printul Harry si Meghan Markle - Doliu la Casa Regală

Vedete

Pierdere pentru Printul Harry si Meghan Markle – Doliu la Casa Regală

Cele doua personalitati regale sunt in doliu. Cel mai varstnic fan pe care il aveau a murit la onorabila varsta de 99 de ani. Ducii sunt devastati.

Printul Harry si Meghan Markle sunt in doliu! Le-a murit cel mai mare fan. Numele ei este Daphne Dunne si a murit la 3 zile dupa ce ducii de Sussex i-au trimis o felicitare. Daphne Dunne implinise 99 de ani cu 3 zile inainte sa moara, informeaza entertainmentdaily.co.uk.

Printul Harry si Daphne Dunne s-au intalnit de cateva ori in timpul turneelor din Australia. Aceasta i-a cucerit inima printului dupa ce l-a pupat pe obraz, in 2015. Din acel an, Printul Harry a pastrat legatura prin corespondenta cu Daphne Dunne.

Printul Harry si Meghan Markle, in doliu

In anul 2017, cei doi s-au intalnit din nou in timpul unei vizite oficiale la Sidney. Aceasta a asteptat ore bune afara pentru a il putea vedea. Cand a dat cu ochii de ea, Printul Harry a exclamat: ‘Oh, tu esti!’

Cand a fost intrebat de presa despre Daphne Dunne, Printul Harry a numit-o ‘australianul lui preferat’. In 2018, Printul Harry si Meghan Markle au vizitat-o pe Daphne Dunne. In momentul in care cele doua s-au intalnit, Meghan Markle i-a spus: „Sunt incantata sa te intalnesc, in final. Am auzit multe despre tine.”

Printul Harry si Daphne Dunne s-au intalnit in 2015

Daphne Dunne este vaduva de razboi. S-a indragostit de Printul Harry datorita muncii sale pe o depune. Din pacate, Daphne Dunne s-a imbolnavit de pneumonie. A stat 2 luni cu aceasta boala, iar meedicii s-au chinuit in zadar sa o salveze. Daphne Dunne a murit luni.

  • „Simplul fapt de a o vedea pe Daphne Dunne pe strada si a o opri pentru a o tine de mana insemna mai mult pentru ea decat orice bun material. Nimeni nu isi poate imagina cat isi dorea asta. Si-a petrecut o buna parte din viata reprezentand femeile din armata australiana.

Daphne Dunne a murit la 99 de ani 

  • A avut doi soti, ambii in armata. S-a asigurat ca nu ii va uita nimeni, dupa moarte. Noi, familia ei, vrem sa va multumim tuturor pentru dragostea si sprijinul pe care i l-ati oferit”, a publicat pe Internet un comunicat, familia lui Daphne Dunne.

Printul Harry si Meghan Markle sunt in doliu acum. Cei doi au fost intristati sa afle despre decesul lui Daphne Dunne. Acestia vor trimite o scrisoare de condoleante familiei indurerate. Cu 3 zile inainte de moartea ei, ducii de Sussex i-au trimis o scrisoare prin care o felicitau pentru implinirea a 99 de ani.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top