Connect with us
Plan TERIFIANT al unor tineri! S-a pus la cale asasinarea unor politicieni

Știri

Plan TERIFIANT al unor tineri! S-a pus la cale asasinarea unor politicieni

Planul terifiant al unor tineri! Zece persoane, cu vârste între 17 şi 25 de ani plănuiau atacuri împotriva unor oameni politici.

Zece persoane, cu vârste între 17 şi 25 de ani, au fost arestate marţi în sud-estul Franţei şi în regiunea pariziană, fiind suspectate că plănuiau atacuri împotriva unor oameni politici, au indicat surse apropiate anchetei, în cadrul căreia un fost militant extremist de dreapta a fost arestat în luna iunie, transmite AFP.

Poliţia antiteroristă franceză a arestate zece militanţi de extremă dreapta

În această anchetă, un fost membru al mişcării Acţiunea Franceză (extrema dreapta regalistă), în vârstă de 21 de ani, a fost inculpat la începutul lui iulie după ce a ameninţat pe reţele sociale că va ataca migranţi şi jihadişti, au precizat sursele, confirmând o informaţie publicată de cotidianul Le Monde, scrie agerpres.ro.

Conform postului de televiziune privat M6, preluat de Reuters, cei zece tineri sunt suspectaţi că plănuiau atacuri împotriva unor politicieni francezi şi a unor lăcaşuri de cult musulmane. Arestările au fost operate în departamentul Seine-Saint-Denis, în nordul Parisului, şi la Marsilia, a relatat M6.

Citește și Lia Olguţa Vasilescu, declaraţii de ULTIMĂ ORĂ! Anunţul care vizează milioane de oameni

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top