Connect with us
PMP nu votează cabinetul Grindeanu. Anunțul a fost făcut de președintele executiv al partidului, Valeriu Steriu.

Politic

PMP nu votează cabinetul Grindeanu

PMP nu votează cabinetul Grindeanu. Anunțul a fost făcut de președintele executiv al partidului, Valeriu Steriu. În timpul intervenției sale de la tribuna Parlamentului, reprezentantul PMP a evidențiat lacunele din cadrul echipei lui Sorin Grindeanu.

PMP nu votează cabinetul Grindeanu: „Guvernul nu are personalitate, expertiză și viziune.”

Valeriu Steriu a criticat modul în care se prezintă programul de guvernare precum și miniștri care ar trebui să-l pună în aplicare. „Guvernul propus nu este un guvern cu personalitate, nu are expertiză şi va împinge România înapoi. Miniştrii propuşi fie sunt fără experienţă, fie au prea multă experienţă. Acesta este probabil motivul pentru care s-au repartizat cele 30 de minute pentru audieri, cel mai redus timp. Avem un ministru al Apărării care nu a făcut armata, dar a lucrat în ultimii ani la agenţia pentru plăţi în agricultură. Sau un ministru al Diasporei care nu a putut răspunde la nicio întrebare în comisii. Iar ministrul Transporturilor nu dă niciun fel de asigurare în ceea ce privește construcția de autostrăzi.”, a analizat sumar Valeriu Steriu.

Citește și: PNL nu votează cabinetul Grindeanu

Tirada membrului PMP nu a ocolit nici programu de guvernare pe care l-a caracterizat drept „populist și nesustenabil”. „Programul de guvernare este un exerciţiu de imagine. Se iau dorinţele românilor, se ambalează frumos și se recită frumos în fața electoratului. Este pentru prima oară când se promit creşteri de pensii şi ajutoare sociale, scăzând în acelaşi timp fiscalitatea, taxele şi impozitele.”, a conchis președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top