Connect with us
Celebrul artist britanic Ed Sheeran a reapărut în prim-planul scenei muzicale internaționale la începutul acestui an.

Stil

Pontul vedetelor – Cum să slăbești rapid și fără compromisuri?

Celebrul artist britanic Ed Sheeran a reapărut în prim-planul scenei muzicale internaționale la începutul acestui an. În vârstă de 25 de ani, cântărețul a impresionat atât datorită noile piese „Shape Of You” sau „Castle On The Hill”, cât și datorită siluetei pe care a afișat-o.

Pontul vedetelor – „10 minute pe zi sunt suficiente”

Privind retrospectiv, Ed Sheeran admite că nu s-a îngrijit foarte tare de aspectul fizic în primii ani de carieră. „Fiind mai tot timpul în turnee, trăiam pe pizza și bere, dar nu mă îngrășam pentru că nu dormeam foarte mult. Ritmul intens mă ajuta să-mi păstrez greutatea la un nivel decent.”

Anul trecut, Ed Sheeran a dispărut din viața publică, spre surprinderea tuturor. După un an sabatic, artistul a revenit în forță, iar pauza profesională pare să-i fi priit. „În momentul când am luat pauză, mi-am continuat dieta de pizza și bere. Dar lipsa activității și-a spus cuvântul și am început să iau în greutate.”

În cadrul aceluiași interviu, Ed a mărturisit că iubita lui, Cherry Seaborn a jucat un rol foarte important în schimbarea prin care el a trecut. „Cherry a observat și ea că începusem să nu mai fiu în formă și mi-a sugerat să încep o dietă. Exercițiul constă în alergat ușor și sprint, în reprize de câte 30 de secunde. 10 minute pe zi sunt suficiente, dar cheia este să nu ratezi nici măcar o zi. Iar cea mai bună parte este că pot, în continuare să mănânc ce-mi place.”

Citește și: VIDEO: Vrei sa-ti cante Ed Sheeran la o ocazie speciala din viata ta?

Pe numele său întreg, Edward Christopher Sheeran s-a născut pe 17 februarie 1991 în Hebden Bridge, Halifax, West Yorkshire, Anglia. Cariera sa a început foarte devreme, în 2004, dar succesul real l-a cunoscut abia în urmă cu 6 ani. „Photograph”, „Thinking Out Loud” sau „Sing” sunt numai câteva din hit-urile cu care Ed Sheeran a dominat topurile muzicale internaționale în ultimii ani.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top