Connect with us
Povestea actriței din „Las Fierbinți”, ucise de propriul soț

Știri

Povestea actriței din „Las Fierbinți”, ucise de propriul soț

„Las Fierbinți” este unul dintre cele mai îndrăgite producții televizate din România. Serialul a fost, totodată, rampă de lansare pentru mulți actori și actrițe aflate la început de drum. Printre aceștia s-a numărat și frumoasa Anastasia Cecati, care, însă, a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț. Povestea actriței din „Las Fierbinți” ucise de propriul soț!

Povestea actriței din „Las Fierbinți”, ucise de propriul soț

Anastasia Cecati era o tânără din Republica Moldova, care avea toată viața înainte. De profesie model, tânăra de 31 de ani își dorea să reușească și-n lumea filmului, motiv pentru care a acceptat un rol episodic în serialul „Las Fierbinți”.

Ea apăruse preț de câteva minute într-un episod din sezonul doi al serialului, în care jucase rolul unei „nimfe”. Deși rolul său fusese episodic, Anastasia Cecati s-a remarcat grație frumuseții și naturaleții sale. Din păcate pentru ea, destinul a făcut ca indicatorul vieții sale să se oprească la 31 de ani. Soțul său, cu care aceasta nu mai forma un cuplu, i-a curmat viața pe 19 februarie 2018.

Copilul ei a rămas în grija părinților ei

Povestea actriței din „Las Fierbinți” ucise. Totul s-a petrecut în luna februarie a anului 2019. Atunci, bărbatul, care deja nu mai locuia în căminul conjugal, a trecut să-și viziteze fiica. Discuțiile dintre el și Anastasia Cecati au escaladat, iar într-un impuls de furie acesta a înjunghiat-o în gât.

Văzând cele înfăptuite, bărbatul l-a sunat pe nașul său și l-a rugat să aibă grijă de fiica lor. Ulterior, acesta s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul șapte al unei clădiri din Chișinău. Fiica lor, care avea doar trei săptămâni la acea vreme, a rămas în grija bunicii materne.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top