Connect with us
Pregateste-ti corpul pentru vara cu aceste trucuri

Știri

Pregateste-ti corpul pentru vara cu aceste trucuri

Vrei sa ai un corp aratos in aceasta vara? Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa obtii rezultatele mult visate!

Daca vrei sa arati senzational in sezonul cald, este ideal sa faci cateva eforturi inca de acum. Probabil stii deja ca alimentatia si sportul nu ar trebui sa iti lipseasca sub nicio forma, insa trebuie sa tii cont si de multe alte lucruri. Iata cateva dintre acestea!

1. Renunta la alcool. Daca iesi cu prietenii in oras in fiecare seara, sau daca in weekend cluburile sunt locatiile tale preferate, trebuie sa iti revizuiesti obiceiurile. Un consum ridicat de alcool ridica nivelul de toxicitate din organism si incetineste metabolismul. Sa nu mai vorbim despre faptul ca bauturile alcoolice nu sunt decat o sursa excelenta de calorii goale.

UITE CE TREBUIE SA STII DACA AI MANCARIMI IN ACESTE ZONE ALE CORPULUI

2. Plimba-te mai des. Mai ales daca nu reusesti sa ajungi la sala. Nu trebuie sa intri in panica daca nu mergi zilnic la sala. Incearca sa faci miscare prin orice metoda. Plimba-te mai des si renunta la lift. Sunt eforturi minime care in timp vor da rezultate uimitoare!

3. Consuma mai multe fibre. Astfel digestia ta va fi imbunatatita si tu te vei simti mult mai usor. In plus, un consum regulat de fibre te tine satul o perioada mai lunga, asta insemnand ca vei manca mai putin.

4. Mananca alimente naturale. Renunta la mancarurile procesate si incearca sa consumi mai multe alimente naturale. Legumele si fructele din gradina iti ofera necesarul de nutrienti pentru intreaga zi si sunt mult mai sanatoase in comparatie cu cele din supermarket.

5. Organizeaza-ti mesele. Gandeste-te cu o zi inainte ce vei consuma si planuieste-ti mesele. Incearca sa mananci la aceeasi ora, pentru ca organismul tau sa se obisnuiasca cu un program bine stabilit. Astfel va exista un echilibru si metabolismul va functiona mult mai bine.

Sursa foto: empresa-journal.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top