Connect with us
Previziuni karmice 1 - 7 aprilie 2019. Începe perioada confuziei pentru zodiile de apă

Știri

Previziuni karmice 1 – 7 aprilie 2019. Începe perioada confuziei pentru zodiile de apă

Pășim cu încredere și cu speranțe noi în luna aprilie. Va fi o lună din care ne vom culege toată forța, toate ideile, pentru ca vara asta să dăm tot ce e mai bun.

Previziuni karmice 1 – 7 aprilie 2018

ZODIILE DE APĂ

Racii se simt dați la o parte la locul de muncă și asta e doar vina lor. Ar trebui să se gândească unde au greșit de se întoarce karma atât de brutal pentru ei.

Scorpionii au parte de o săptămână cât se poate de liniștită. Nu se întrevede nimic spectaculos, ba dimpotrivă. Vor avea parte de momente armonioase în cuplu și în relațiile de prietenie.

Peștii au de îndurat anumite critici care vin de la cei dragi. Vor fi actori într-o confruntare familială.

ZODIILE DE AER

Gemenii fac ce fac și se simt tot timpul pe val. Primăvara aceasta le priește din toate punctele de vedere.


Citește și


Balanțele și Vărsătorii au un destin comun. Vor fi în centrul atenției datorită carismei lor. Nu au de ce să se plângă. Totul va fi așa cum își doresc.

ZODIILE DE FOC

Berbecii devin ceva mai chibzuiți și îi învață și pe ceilalți cum să economisească bani și timp. Profesional, lucrurile vor sta bine pentru ei. Vin și bănuții pe la mijlocul săptămânii.

Leii și Săgetătorii sunt în culmea fericirii. Dragostea bate la poarta inimii lor și le dă aripi.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii și Capricornii trebuie să facă toate eforturile posibile să nu mai arunce cu banii în stânga și dreapta. Trebuie să învețe să își gestioneze situația financiară cu mai mult cap.

Fecioarele au parte de o săptămână plină de întâlniri, de revederi cu cei dragi, cu prieteni vechi, cu rude, cu foști parteneri de viață de ce nu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top