Previziuni karmice 22 – 28 aprilie 2019. Două zodii află adevăruri dureroase

Huff
22.04.2019
Previziuni karmice 22 – 28 aprilie 2019. Două zodii află adevăruri dureroase

Previziuni karmice 22 – 28 aprilie 2019. E o săptămână în care ies la iveală dedesubturi amoroase, tot felul de secrete murdare.

Previziuni karmice 22 – 28 aprilie 2019 pentru fiecare zodie

ZODIILE DE AER

Gemenii au o săptămână în care se pot trezi într-o relație. Nici nu își dau seama câte lucruri benefice îi așteaptă. Se întoarce așadar roata pentru ei.

Balanțele au o perioadă favorabilă călătoriilor. Au tot ce le trebuie și sunt obligate să fie fericite căci altă opțiune nu există.

Vărsătorii au de trecut o serie de teste, de obstacole. Vor da și ele față cu realitatea cruntă.

ZODIILE DE APĂ

Racii au o perioadă în care se redescoperă, în care își pot șlefui talentele. Trebuuie doar să își dorească și să muncească la îndeplinirea visului suprem.

Scorpionii au o perioadă ceva mai dificilă din punct de vedere financiar. Trebuie să se descurce cum pot.

Peștii au și ei o perioadă mai complicată din foarte multe puncte de vedere. Până sâmbătă află o serie de adevăruri dureroase.

ZODIILE DE FOC

Berbecii, temperamentali de felul lor, vor renunța ușor-ușor la anumite situații confortabile. Vor să facă schimbări substanțiale în viața lor.

Săgetătorii și Leii trebuie să mai lase de la ei dacă vor înțelegere și armonie în familie. Nimic nu se rezolvă doar cu reclamații.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au o perioadă în care vor fi încărcați cu energie pozitivă. Karma lor poate fi îngreunată doar de delăsare, de lene.

Fecioarele au nevoie de o plecare, de o ieșire, de o schimbare a mediului cu totul, poate chiar a anturajului și a locului de muncă.

Capricornii află și ei câteva adevăruri incomode pentru imaginea lor și poziția socială. Au de făcut niște alegeri, iar unele dintre ele nu îi vor încânta pe cei din jur. Au de trecut prin multe momente dificile, prin multe obstacole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *