Connect with us

Știri

Previziuni karmice săptămâna 10 – 16 iunie 2019. Conflicte interioare pentru zodii

Previziuni karmice 10 – 16 iunie 2019. Va fi o zi a conflictelor interioare pentru unele zodii. Citește horoscopul pentru zodia ta și află ce îți rezervă astrele în această săptămână.

Previziuni karmice pentru săptămâna 10-16 iunie

Previziuni karmice 10 – 16 iunie 2019. ZODIILE DE APĂ

Racii se simt plini de energie. Simt că sunt răsplătiți în sfârștit pentru lucrurile frumoase și pozitive pe care le-au făcut în viața lor în ultima vreme. Vor face tot ceea ce își doresc, pentru că totul le iese bine în această perioadă.

Scorpionii se simt singuri. Simt că nu se mai pot baza pe nimeni. Dacă nu știu de unde vine această convingere, sunt sfătuiți să fie sinceri cu ei înșiși și să descopere de unde vin acele idei. Cu siguranță situația nu este chiar atât de gravă.

Peștii depind foarte mult de ceilalți în această perioadă. Iar acest lucru nu este deloc pe placul lor. Dar, până se va rezolva totul, este indicat să își păstreze calmul și să asculte ceea ce mai spun și alții. Uneori sfaturile venite din exterior pot fi tare utile.

Previziuni karmice 10 – 16 iunie 2019. ZODIILE DE AER

Gemenii vor învăța în această săptămână să aibă mai multă încredere în ei. Au nevoie să simtă că pot face tot ceea ce își propun. Forta aceea interioară va ieși la suprafață atunci când se vor aștepta mai puțin, dar va fi nevoie de ea.

Citește și:

Balanțele se simt pline de încredere și de entuziasm în aceatsă perioadă. Au o stare generală bună și asta deoarece pe toate planurile le merge totul bine. Este momentul ideal pentru a se concentra asupra propriei persoane, pentru a se relaxa. Nu au de ce să își facă griji.

Vărsătorii nu știu cum să gestioneze situațiile tensionate. Nu le plac tensiunile, dar este posibil să aibă parte de astfel de momente în această săptămână. Este momentul să își păstreze calmul. Pot să aibă conflicte interioare din aceste motive.

Previziuni karmice 10 – 16 iunie 2019. ZODIILE DE FOC

Berbecii nu vor să se mai implice în activități care le consumă foarte mult timp și energie. Preferă să petreacă mai mult timp alături de oamenii dragi, deoarece apreciază foarte mult clipele speciale petrecute în compania celor care contează pentru ei.

Săgetătorii se văd puși în situații delicate, dar vor face față oricărei provocări. Știu cât de important este să aibă răbdare și să nu își piardă calmul. Aceste lucruri desoperite în perioada aceasta le vor fi tare utile în viitor.

Leii nu se mai pot abține. Simt că dacă nu spun ceea ce gândesc, își vor pierde cumpătul. Dar diplomația trebuie să existe, totuși, altfel riscă să distrugă relații frumoase de prietenie. Și asta din cauza unor probleme ce pot fi rezolvate cu ușurință.

Previziuni karmice 10 – 16 iunie 2019. ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii vor mai mult de la ei, de la viață. Simt că ceea ce au și ceea ce fac nu este suficient. Își vor face un plan pentru a ști încotro să meargă în continuare. Conflictele interioare le vor da bătăi de cap, dar vor reuși să treacă peste ele cu bine.

Fecioarele au nevoie de o pauză. De la tot ceea ce ține de viața lor. Nu își găsesc locul. Simt că au nevoie de mai mult pentru a fi fericite. Dar atâta vreme cât nu vor lua măsuri, nimic nu se va rezolva. Sau cel puțin nu atât de repede pe cât și-ar dori.

Capricornii nu mai au răbdare. Știu că mai au mult de muncit pentru a ajunge acolo unde visează. Dar, pe de altă parte, simt că nu pot face prea mult timp față situațiilor neplăcute care le tot ies în cale. Vor primi ajutor atunci când se așteaptă mai puțin. Pare a fi un ajutor divin.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top