Connect with us

Știri

Previziunile lui Nostradamus pentru 2019: ”Liderul Bisericii Catolice va fi ucis, iar un cutremur puternic va lovi…”

Celebrul prezicător Nostradamus a lăsat moștenire o serie de profeții în catrenele sale. Cei care au decriptat mesajele lăsate de profet susțin că acesta ar fi prezis războaiele mondiale și atentatele din 11 septembrie 2001 din America.

O serie de profeții noi au fost descoperite și îi sunt atribuite celebrului prezicător francez. Conform celor care au analizat textele cabalistului și farmacistului francez care a trăit în secolul XVI, terorismul va fi principala amenințare a anului 2018.

În textele sale mai scrie că odată cu uciderea liderului Bisericii Catolice se va instaura haosul în lume, iar acest eveniment va avea loc în următorii ani.

Medicul francez a mai prezis că al treilea război mondial va dura 27 de ani și va implica două mari super-puteri. Un cutremur puternic va lovi vestul Statelor Unite, iar în urma seismului oamenii vor fi mai dezbinați și mai lipsiți de apărare ca niciodată.

Profetul a mai prezis că oamenii vor putea vorbi cu animalele. Acesta susținea că animalele vor fi mai apropiate și mai loiale oamenilor decât semenii lor.

Mai multe limbi vor dispărea din cauza încălzirii globale, iar oamenii vor migra în masă pentru că nu se vor putea adapta noilor condiții climatice.

Medicina va evolua foarte mult. Noile descoperiri vor contribui la prelungirea vieții oamenilor. Cei care l-au citat pe Nostradamus susțin că acesta ar fi spus că oamenii vor ajunge să trăiască până la 200 de ani.

Nostradamus a mai spus că pentru a putea avea copii, oamenii vor avea nevoie de permis de procreere.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Profeția clarvăzătoarei Baba Vanga care s-ar putea adeveri în curând

Despre profetiile clarvazatoarei Baba Vanga au curs randuri intregi. Faima bulgaroaicei a ajuns departe.

Pana si cele mai prestigioase publicatii din lume au luat nota de previziunile pe care femeia le-a facut cand era in viata. Una dintre acestea, cred adeptii teoriei conspiratiei, s-ar putea adeveri chiar in acest an.

Baba Vanga, cunoscuta drept “Nostradamus” din Balcani a prezis aparitia ISIS si caderea URSS. Femeia a clarvazut caderea turnurilor gemene in anul 2001 si tsunami-ul din 2004. Tot ea a spus ca America va fi condusa de un barbat de culoare, fapt ce s-a intamplat din 2008 pana in 2016.

In contextul global conflictual de azi, profetiile Babei Vanga sunt preluate de multe site-uri. Femeia a spus ca al Treilea Razboi Mondial va izbucni din Siria, tara care se afla in razboi din anul 2011.

„In 2017, va izbucni un razboi din Est si totul va fi declansat de invazia musulmanilor in Europa, care va duce la distrugerea organizarii de pe continent. Cel de-al treilea razboi mondial va avea punctul de pornire in Siria.

Clima se va incalzi tot mai mult, se vor topi gheturile si va aparea seceta in tot mai multe locuri. Oamenii vor incepe să epuizeze resursele si se vor porni razboaie.

Romanii sunt un popor ales, au multe resurse ca sa meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care sa le transmita mesajul corect si atunci, daca il vor intelege si il vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corecta”, a prevazut bulgaroaica.

Aceasta profetie este sustinuta si de catrenele lui Nostradamus, care a vorbit despre ISIS si al Treilea Razboi Mondial ce va dura circa 27 de ani.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top