Connect with us
Prezentatoarea Ela Crăciun a devenit mamă pentru a treia oară: „Contează foarte mult susținerea medicilor”

Vedete

Prezentatoarea Ela Crăciun a născut! „Contează foarte mult susținerea medicilor”

Emoții mari pentru Ela Crăciun! Ieri a adus pe lume un băiețel, cel de-al treilea copil al său. Micuțul a avut la naștere 2,760 kilograme și 50 cm și a primit din partea medicilor nota 10. Vedeta TV a apelat la nașterea naturală, la fel cum au venit pe lume și primii săi copii, Alex și Alesia.

Tocmai de aceea procesul de recuperare a fost mult mai rapid și facil, Ela putând să își țină imediat copilul la piept și să aibă astfel prima conexiune cu acesta, atât de importantă după naștere.

Vedeta a fost vizitată în salonul maternității de cei doi copii ai săi, de părinți, de sora ei, de socri și prieteni apropiați, cu toții având ocazia să îl cunoască pe micuțul abia sosit pe lume.

Citește și: Maria Constantin este în culmea fericirii: „Chiar acum am primit marea veste”

Soțul i-a fost tot timpul alături și a avut grijă să găsească în salonul maternității, lângă pat, un imens buchet cu 101 trandafiri roșii. Ela a fost, de altfel, copleșită de mii de mesaje de felicitare primite de la prieteni și fanii săi de pe paginile de socializare.

Vedeta le-a transmis un mesaj inclusiv viitoarelor mămici din comunitatea sa online asigurându-le că nașterea naturală este cea mai bună opțiune pentru sănătatea copilului și că nu este un proces înspăimântător.

„Dragi mămici, să știți că nu este atât de greu. Trebuie să fiți pozitive, să vă încărcați cu energie bună și să vă doriți ca totul să fie bine.

Sper că v-am inspirat, că v-am arătat că nasterea naturală nu este atât de groaznică și, da, contează foarte mult susținerea medicilor și a personalului, dar foarte mult faceți și voi. Vă doresc o naștere ușoară și să vă fie bine”, a transmis vedeta într-o înregistrare video realizată pe patul de spital.

Sosirea pe lume a băiețelului său a avut loc la maternitatea Regina Maria și fost un moment cu puternică încărcătură emoțională atât pentru prezentatoarea TV, cât și pentru familia sa.

Ela Crăciun a ales să nască natural

Ela Crăciun a ales și de această dată să nască natural, fiind convinsă că această modalitate este cea mai benefică pentru sănătatea copilului. De altfel, în ultima lună de sarcină, vedeta a derulat pe blogul ei, www.elacraciun.ro, o campanie de informare a publicului despre beneficiile acestui tip de sarcină, întrebănd specialiștii și aflând răspunsurile la întrebările femeilor din comunitatea ei online.

Ela Crăciun mai are doi copii, Alex, în vârstă de 12 ani, și Alesia în vârstă de 7 ani. Aceștia sunt des prezenți în fotografiile și filmările pe care vedeta le realizează pentru blogul și canalul său de YouTube. De altfel, Alesia are deja propriul vlog, postând pe internet filmări.

Ela Crăciun este unul din cei mai de succes bloggeri din România, blogul său având lunar in jurul a 1 milion de vizualizări. La fel, canalul său de YouTube a cunoscut una din cele mai rapide ascensiuni.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top