Connect with us
Prima declarație a lui Tristan Tate după despărțirea de Bianca Drăgușanu!”Și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru...”

Monden

Prima declarație a lui Tristan Tate după despărțirea de Bianca Drăgușanu!”Și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru…”

La scurt timp după ce prietenul cel mai bun al Biancă Drăgușanu, Răzvan Botezatu, a declarat oficial că focoasa blondină și Tristan Tate s-au despărțit definitiv și fără cale de împăcare, Tristan a reacționat și el! Și a făcut-o într-un mod total neașteptat.

Tristan Tate a fost ironic la adresa vedetei, care va lua foc după ce va afla declarațiile făcute de fostul iubit. Se pare că de această dată nu a mai afișat statura cu care de ne obișnuise și adică cea de de îndrăgostit iremediabil, ci mai mult, am putea spune, a fost ceva mai indiferent și rece.

Cum sună prima declarație a lui Tristan Tate

Tristan Tate a descris-o pe Bianca Drăgușanu ca fiind “o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București (n.r: pentru el, de fapt)”.

“Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi”, a declarat Tristan Tate în cadrul emisiunii “Star Magazin”.

Cum a reacționat Bianca

Nici Bianca nu s-a lăsat mai prejos! La nici două ore după ce Răzvan Botezatu a declarat că Bianca Drăgușanu s-a despărțit definitiv de Tristan Tate, blondina a mers la un salon de remodelare corporală, semn că viața ei merge mai departe și nu e afectată de despărțirea fulgerătoare.

Vedeta s-a fotografiat lângă un aparat care face minuni și a scris un mesaj: “(…). Eu sunt addicted (n.r.: dependentă)? I love it (n.r.: în iubesc)”.

Citește și: Răzvan Botezatu anunță despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate: „Este ceva definitiv”

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo.

La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top