Connect with us
Prima declarație făcută de doctorul cu 8 clase: „Doctorii încearcă să-i strice imaginea”

Știri

Prima declarație făcută de doctorul cu 8 clase. Cum se apără

Matteo Politi, doctorul cu 8 clase care opera la spitalul Monza, a șocat întreaga Românie dupa ce Libertatea a dezvălui că acesta nu este medic.

Prima declarație făcute de doctorul cu 8 clase

Matteo Politi / Matthew Mode a declarat XNS Show:

„În primul rând ceea ce am mai spus este adevărat, în momentul în care am mai venit în România. Am folosit așa cum folosește un avocat și am semnat o procură. Așadar, avocatul s-a ocupat de tot ceea ce trebuia să facă, iar la final mi-a spus că am dreptul de practică în România.

Documentul prin care doctorul fals, Matteo Politi, cu 8 clase a obținut drept de liberă practică

Și a spus că pot să practic fără nici o problemă și mi-a explicat ceea ce urmează să facă pentru echivalarea diplomelor. Și bineînteles, că trebuie să mergem la instituții. Și asta s-a întâmplat.”, a declarat doctorul cu 8 clase la Capatos.

Iată cine sunt angații DSP care i-au acordat doctorului fals dreptul de liberă practică

„O să vă pun la dispoziție toate actele și documentele pe baza cărora am primit autorizația de liberă practică.”

Într-o intervenție telefonică la XNS Show, prezentată de Dan Capatos, iubita „doctorului” Matteo Politi / Matthew Mode a declarat că este o tentativă de stricare a imaginii.

Înainte ca Adina Alberts să dezvăluie escrocheria făcută de presupusul medic, „doctorul” Matteo Politi / Matthew Mode a fost prins în Italia pentru aceeași infracțiune.

Declarație iubita doctor 8 clase Matthew Mode

„Da, eu sunt iubita lui Matthew. Doctor Matthew Mode are toate diplomele și toate actele doveditoare că a studiat și că într-adevăr medic. Tot ce s-a scris este un fals în declarații și aș vrea și eu o dovadă că s-a transferat către medicul cu pricina acea sumă de bani.

Doctorii încearcă să-i strice imaginea, nu este corect ce se întâmplă pentru că nu este nimic adevărat.
Ei știu cum merg lucrurile în România. Aș vrea să știu ce asistente au zis așa ceva, dacă au fost acolo în operațiile domnului doctor.

Acest lucru este scris în protocol, iar acest protocol este cunoscut de toți medicii, iar domnul doctor Matthew Mode cunoaște foarte bine acest protocol. S-a scris că nu știe să se spele pe mâini sau nu știe să țină mănușile…este o afirmație cu totul falsă!

Doctorul are studii și este doctor. A început studiile în SUA, are numeroase cursuri pentru medicină estetică făcuite în Spania, SUA și alte țări.

Cazul din Italia este închis, cei din Italia nu au făcut verificăruile necesare la momentul respectiv, dar cazul a fost închis, pentru că au existat dovezi că a studiat și este doctor.

Este autorizat să folosească un alt nume, are acte doveditoare, a fost alegerea domnului doctor să folosească acel nume, un nume internațional” a povestit iubita lui Matteo Politi, „medicul cu 8 clase”, pentru www.spynews.ro.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Eu

    2019-02-08T14:34:26+02:00 at 14:34

    Nu cred ca asa prost, el vrut sa ajuta pe tata ca tata popa și nu știe sa descurca asa bine, oameni nu prea moare decand mărit taxa ca se pune om la groapă.

  2. dorel

    2019-02-06T08:12:43+02:00 at 8:12

    felicitari , a dat clasa medicilor rumini , analfabeti functionali , si asistentelor , niste taranci

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top