Primele reacții ale lui Laurențiu Reghecampf, după ce Anamaria Prodan a ajuns la spital: „Abia vorbea”

02.11.2018
Primele reacții ale lui Laurențiu Reghecampf, după ce Anamaria Prodan a ajuns la spital: „Abia vorbea”

Miercuri seară, aproape de miezul nopții, Anamaria Prodan a fost transportată de urgenţă la spital, după ce o ambulanţă a luat-o chiar din stradă.

Impresara a trecut în ultimii ani prin mai multe internări de urgență, după ce a acuzat dureri de cap. De altfel, în urmă cu câteva luni, aceasta a întrerupt filmările de la „Gospodar fără pereche” din cauza unei stări de rău.

Surse din spitalul în care a ajuns vedeta au dezvăluit ce s-a întâmplat cu Anamaria.

Citește și: Anamaria Prodan, de urgență la spital! În ce stare se află

„Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură şi nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din maşină personală! Era transfigurată. Arăta cumplit.

Era slăbită şi de nerecunoscut, cu părul despletit şi în trening de casă! Nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a făcut rău, s-a speriat şi a sunat la 112. Avea tensiunea foarte mare şi abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat şi a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea şi apoi să o stabilizeze”, au declarat surse de la Spitalul de Urgentă din Capitală pentru Wowbiz.ro.

Apropiați ai familiei au mai dezvăluit pentru aceeași sursă că Laurențiu Reghecampf a vrut să vină în România să își vadă soția.

„În clipa în care a primit un telefon din România şi i s-a spus că Anamaria Prodan a ajuns la spital, Laur a fost terminat! Imediat, s-a interesat de primul zbor spre ţara şi l-a lăsat pe secundul sau să conducă antrenamentele echipei!

Nu ştia ce să mai facă şi pe cine să mai întrebe de situaţia medicală a soţiei. Doar atunci când a luat legătura cu ea, s-a mai liniştit! În plus, agenta FIFA i-a spus că nu este cazul să se întoarcă în Bucureşti, pentru că starea sa este stabilă şi va mai rămâne la clinică doar o zi”, au dezvăluit persoane apropiate familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *