Connect with us
Primul 8 Martie din viaţa Anamariei, fără mama ei alături. Mesajul pentru Ionela Prodan

TV

Primul 8 Martie din viaţa Anamariei, fără mama ei alături. Mesajul pentru Ionela Prodan

Este primul 8 Martie pe care Anamaria Prodan îl petrece fără mama ei. Chiar dacă acum Ionela Prodan o priveşte din Cer, impresara a ţinut să transmită un mesaj pentru cea care i-a dat viaţă.

Anamaria Prodan a scris un mesaj pe reţelele sociale pentru că a vrut ca toţi oamenii care o apreciază să citească gândul ei puternic, emoţionant şi chiar sfâşietor pentru regretata artistă, Ionela Prodan.

„Mama este numele Lui Dumnezeu pe buze şi în inimile copiilor. La mulţi ani, tuturor mamelor din lume”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

”Anamaria Prodan are o relație intimă cu Dan Alexa”. Prima reacție a soției lui Reghecampf

În urmă cu doi ani se isca un adevărat scandal în lumea fotbalului, după ce Ionel Ganea, supărat că nu a fost el numit antrenor la Concordia Chiajna, ci Dan Alexa, a atacat-o dur pe Anamaria Prodan. A insinuat că cei doi ar fi amanți.

„Are o relație mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează. La Chiajna, primarul Minea stă cuminte și primește și el câte ceva. Așa se se întâmplă și la Steaua, cu oierul, ciobănașul”, spunea Ionel Ganea la vremea respectivă.

Deși toată lumea se aștepta ca Anamaria să îl dea în judecată pe Ionel Ganea, ei bine, impresara a preferat să nu facă asta și lase timpul să treacă, înțelegând că au fost doar niște răutăți spuse la nervi. „Nu l-am dat în judecată pe Ganea pentru ceea ce a afirmat, fiindcă a spus-o într-un mod în care nu putea fi atacabil în instanță. În plus, am vrut să las lucrurile să decurgă firesc. Eu nu sunt răzbunătoare, poate spun cuvinte mai dure pe moment, dar nu aș face rău nimănui, din contra, ajut tot timpul, atât pe jucătorii mei, antrenorii sau președinții de club. Până la urmă, timpul a demonstrat că a fost vorba despre o situație tensionată. Eu sunt în continuare un agent de top și o familistă convinsă”, a spus vedeta, potrivit ştirilekanald.ro.

ANAMARIA PRODAN A VORBIT DESPRE DIVORȚ

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf, după ce în ultima vreme s-a tot scris că relația lor nu mai funcționează și sunt pe cale să divorțeze. Ei bine, impresara a mărturisit că este mai fericită ca niciodată alături de soțul și familia ei, iar dacă ar apărea probleme în căsnicia lor, nu s-ar ascunde niciun moment.

Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!„”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Gsp.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top