Connect with us
"Jocuri de celebritate" cu Bobonete, Strunila si Ipate, din 14 septembrie, la Pro TV

TV

Pro TV lanseaza o noua emisiune, ”Jocuri de celebritate”, cu Bobonete, Strunila si Ipate, din 14 septembrie

Reteta este pe cat de simpla, pe atat de amuzanta: jocuri antrenante, o gazda carismatica, doua echipe formate din patru persoane – un capitan, alaturi de doua celebritati si un invitat special, o persoana care nu face parte din viata publica. Toti se vor distra participand la probe simpatice, incercand sa stranga cat mai multe puncte pentru a castiga premiile oferite in show. Pe langa seara plina de distractie alaturi de vedetele sale preferate, invitatul poate castiga marele premiu, in valoare de 10.000 de lei.

Mihai Bobonete, gazda emisiunii ”Jocuri de celebritate”, va scoate in evidenta, prin stilul inconfundabil si simtul umorului, toate probele trasnite prin care vor trece invitatii sai.

Octavian Strunila si Paul Ipate sunt cei doi capitani de echipa, care au o misiune foarte importanta: aceea de a acumula cat mai multe puncte cu echipele lor si de a-si conduce coechipierii catre castig.

Jocuri de celebritate

”«Jocuri de celebritate» este o adevarata petrecere! Practic, m-am simtit ca la mine acasa, inconjurat de prieteni, la o seara de distractie, care s-a lasat cu hohote de ras dupa un joc de mima! Sunt convins ca si telespectatorii vor intra rapid in jocurile noastre, se vor implica, vor incerca sa ghiceasca si ii va prinde rapid competitivitatea. Strunila si Ipate sunt de-a dreptul savurosi ca adversari si nu scapa niciun moment fara sa faca macar o gluma, asa ca va asteptam sa ne jucam la «Jocuri de celebritate», din 14 septembrie!”, a declarat Mihai Bobonete.

”Ma bucur ca fac acest proiect alaturi de Paul. Noi, chiar din «Ferma Vedetelor», am promis sa facem lucruri impreuna, iar acum, cu aceasta emisiune, cred ca implinim cumva asteptarile telespectatorilor. «Jocuri de celebritate» este un format foarte interesant, care va aduce acel element surpriza in contextul actual al televiziunilor din Romania. Este o emisiune inteligenta cu un continut cu adevarat savuros!”, a spus Octavian Strunila.

”Ce poate fi mai frumos decat sa te duci la serviciu ca sa te distrezi? Sunt foarte fericit ca fac parte din echipa «Jocuri de celebritate» si sunt si mai bucuros ca lucrez cu Bobo si Strunila. O emisiune curata, cu oameni faini si o super atmosfera!”, a completat Paul Ipate.

Din 14 septembrie, telespectatorii sunt invitati in fiecare seara de miercuri si joi, de la 22.30, pentru a afla ce este CineMiau, Bolul Kaboom, Toate la timpul lor, Puzzle cu vedete, Ia-ma, nene! si se vor distra cu Mima perfecta, Mono-Ton, dar si alte probe simpatice, care vor duce amuzamentul la cote maxime, transmit reprezentantii Pro TV.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top