Connect with us
Facebook a șters 28 de pagini și conturi false din Republica Moldova

Știri

Probleme cu Facebook pe 20 noiembrie. Rețeaua a picat de mai multe ori

Sunt probleme cu rețeaua Facebook marți, 20 noiembrie. Pe întreg globul, utilizatorii rețelei spun că aceasta a picat sau că nu pot posta sau vedea mesajele.

Problemele cu rețeaua de socializare au început să fie semnalate la orele prânzului.

Facebook a început să aibă probleme la încărcare, ulterior având momente în care revenea la normal.

Dificultățile tehnice au continuat, însă, iar acestea nu par a fi remediate la momentul transmiterii acestei știri, deși s-a scurs mai bine de o oră de la primele raportări ale problemelor.

Pe site-ul downdetector.com, utilizatori din mai multe țări semnalează tot felul de erori: Facebook nu se încarcă, mesajele nu pot fi trimise sau citite, Facebook se încarcă greu sau primesc mesaje de erorare prin care li se spune că serviciul nu este disponibil.

Se pare că problemele sunt mai frecvente în versiunea desktop decât în versiunea mobilă.

Și ieri seară au fost semnalate cu probleme cu aplicația de messenger, care a încetat să funcționeze pentru câteva minute.

De asemenea, tot astăzi, s-au semnalat probleme similare și cu rețeaua Instagram, care este deținută tot de gigantul american patronat de Mark Zuckerberg.

Cel mai probabil, este vorba despre un update de securitate al rețelei, care s-a confruntat în ultima vreme cu mai multe breșe și scandaluri, printre care și cel Cambridge Analytica.

Citește și: Acțiunile Facebook au scăzut masiv. Ce se întâmplă cu rețeaua de socializare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top