Connect with us
Probleme la casa regală! Tatăl lui Meghan Markle face noi dezvăluiri

Externe

Probleme la casa regală! Tatăl lui Meghan Markle face noi dezvăluiri

După episodul cu nunta regală și declarațiile lui din presă, tatăl lui Megan Markle revine cu o nouă serie de dezvăluiri care i-ar putea pune în dificultate, din nou, pe cei de la casa regală.

Thomas Markle, tatăl celui mai nou membru al familiei regale britanice, Meghan, a declarat în primul său interviu acordat după nunta fiicei sale că ginerele său, prinţul Harry, l-a sfătuit în cadrul unor discuţii avute la telefon să îi dea lui Trump o şansă şi a părut deschis în privinţa „experimentului Brexit”, informează Reuters.

Dacă suspansul care a înconjurat participarea lui Thomas Markle (73 de ani) la nunta fiicei sale a ameninţat la un moment să umbrească nunta regală, recentele dezvăluiri cu iz politic făcute despre ginerele său pot pune din nou familia regală – neutră din punct de vedere politic – într-o situaţie stânjenitoare.

„M-am plâns că nu mi-a plăcut de Donald Trump. El mi-a spus ‘dă-i lui Trump o şansă’. Nu prea sunt de acord cu asta, dar îmi place în continuare de Harry”, a povestit Markle în primul său interviu de la nuntă, acordat emisiunii „Good Morning Britain” de pe ITV.

De cealaltă parte, palatul Kensington a refuzat să comenteze pe marginea interviului.

Citește și: Noi probleme la nunta regală. Ce a făcut tatăl lui Meghan Markle

Markle a mai vorbit despre regretul său de a nu se simţi suficient de bine pentru a participa la nunta fiicei sale cu prinţul Harry, dar şi despre faptul că s-a bucurat că tatăl mirelui, prinţul Charles, s-a oferit să o conducă pe Meghan la altar.

Markle ar fi trebuit să participe la ceremonie, însă după o serie de declaraţii uneori contradictorii către un site de ştiri american, el a decis într-un final să nu mai fie prezent la eveniment, motivându-şi absenţa prin faptul că a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la inimă.

Ce subiecte de interes au dezbătut cei doi

Părinţii lui Meghan sunt divorţaţi, însă în timp ce mama sa, Doria Ragland, în vârstă de 61 de ani, l-a întâlnit pe Harry şi a participat la nuntă, Thomas Markle nu îl cunoaşte încă pe prinţ.

Cu toate acestea, în timpul conversaţiilor telefonice avute cu Harry în lunile de dinainte de nuntă, tatăl lui Meghan susţine că a abordat alături de prinţ mai multe teme politice, printre care politica lui Donald Trump şi ieşirea Marii Britanii din UE.

În ceea ce priveşte Brexit-ul, „a fost doar o conversaţie vagă despre ceva ce trebuie încercat, nu a existat un angajament real faţă de asta. Cred că era deschis la experiment”, a precizat tatăl lui Meghan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top