Connect with us
Prognoza meteo 23 mai

Știri

Prognoza METEO. Cum va fi vremea azi

Prognoza METEO. Joi, vremea va fi plăcută şi caldă în sud şi est, dar destul de instabilă în rest, maximele rămân la nivelul celor de miercuri, vom avea de la 16 la 27 de grade.

Prognoza meteo 23 mai în țară

În Dobrogea şi Bărăgan, vor fi schimbări nesemnificative, aici, vremea rămâne frumoasă, maximele trec peste pragul de 25 de grade, iar pe zone restrânse, pot veni câţiva nori de ploaie. Şi vântul are unele intensificări.

Urcăm puţin şi ajungem în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Lucrurile stau mai bine ca miercuri, norii vor fi rari şi atmosfera destul de stabilă. Nu prea sunt condiţii de averse.

Prognoza METEO.  Situaţia se schimbă urcând spre nord. În Bucovina şi nordul Moldovei, instabilitatea creşte şi vin câteva ploi zdravene. Termic nu sunt modificări, deocamdată.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, dăm peste vreme răcoroasă şi instabilă. Ploile vor fi frecvente, la munte se pot aduna chiar şi 30 l/mp şi vor domina aversele, cu vijelii şi grindină.

Citește și:

În vestul ţării vedem soarele din când în când, dar o să mai plouă. Maximele se menţin pe la 22 de grade şi asta înseamnă vreme răcoroasă.

O să mai plouă şi în zona Transilvaniei. Aversele apar în acelaşi set de fenomene şi se strâng cantităţi importante de apă. Se menţine riscul de inundaţii.

Se anunţă câteva reprize de ploaie şi în zona deluroasă a Olteniei. În rest, atmosferă plăcută şi temperaturi apropiate de cele înregistrate miercuri.

În ţinuturile sudice nu apar schimbări, iar asta înseamnă vreme agreabilă şi temperaturi obişnuite perioadei. Mai cald este în Lunca Dunării.

Prognoza meteo 23 mai în București

În Bucureşti, joi se anunţă atmosferă plăcută, cu soare şi un vânt destul de activ până pe seară, ca şi miercuri. Maximă poate atinge 27 de grade, iar nivelul presiunii atmosferice rămâne scăzut.

Vremea în București

La munte, urmează o perioadă cu instabilitate persistenta. Joi, ploile de vară pot lăsa 25… 30 l/mp şi apar în toate masivele.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top