Connect with us
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 aprilie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: vin ploi torențiale

Vremea

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 aprilie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: vin ploi torențiale

Din păcate, specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat că vin ploile! Aceștia au emis un cod galben de ploi torențiale și vijelii chiar înainte de Paște. Avertizarea va intra în vigoare de la orele după-amiezii, din cursul zilei de sâmbătă, fiind resimțită în jumătatea din teritoriul României.

Prognoza meteo pentru sămbătă, 27 aprilie

Sâmbătă, 27 aprilie, vine cu un cod galben de ploi torențiale și vijelii. Județele vizate sunt: Alba, Argeş, Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Covasna, Dolj, Gorj, Hunedoara, Harghita, Mehedinţi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Olt, Sibiu, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiş, Teleorman şi Vâlcea.

Specialiștii au indicat faptul că „în după-amiaza zilei de sâmbătă (27 aprilie) şi pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică (27/28 aprilie), temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zonele de munte, Oltenia, Transilvania, Maramureş şi nordul Crişanei. Vor fi averse cu caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 25…30 l/mp şi punctiform 35…40 l/mp”.

Vremea în București

În cursul zilei de sâmbătă, 27 aprilie, se anunță maxima de 27 de grade Celsius, alături de câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturi vin din partea de est-sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 12 grade Celsius și câteva averse. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h.

Vremea în Constanța

Maxima zilei de sâmbătă, 27 aprilie, se anunță de 17 grade Celsius, clături de nori și soare. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 18 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 18 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Minima nopții este de 9 garde Celsius, alături de câteva averse, Vânturi vin din direcția de sud-sud-est a teritoriului României cu 15 km/h și cu rafale de 22 de km/h.

Vremea în Iași

Maxima zilei de 27 aprilie este de 25 de grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de sud a teritoriului României cu 22 de km/h și cu rafale de 32 de km/h. Noaptea are minima de doar 10 grade Celsius și câteva averse. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 15 km/h și cu rafale de 26 de km/h.

Vremea în Brașov

Maxima zilei de sâmbătă este de 25 de grade Celsius, alături de câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturi vin dinspre sud cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce minima de 11 grade Celsius și câteva averse. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Maxima zilei de sâmbătă este de 24 de grade Celsius și câteva averse de ploaie și furtuni. Vântui vin din partea de nord-vest a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea vine cu minima de 10 grade Celsius și câteva averse, Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top