Connect with us
Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 24 mai! Cum va fi vremea în București, Iași, Cluj-Napoca și Brașov! Unde va cădea grindină!

Vremea

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 24 mai! Cum va fi vremea în București, Iași, Cluj-Napoca și Brașov! Unde va cădea grindină!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 24 mai, iar aceasta nu este una tocmai bună. Aflăm astfel că vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, iar cu precădere în sud și est vor fi însoțite de frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cantitățile de apă vor fi local mai însemnate și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime, în ușoară scădere față de ziua anterioară în regiunile extracarpatice, se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade.

Vremea în București

Vremea va deveni în general instabilă. Vor fi înnorări, iar mai ales după orele prânzului se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 22 de grade, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Sunt 40% șanse de furtuni în București!

Vremea în Iași

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 24 mai și pentru Iași. Astfel aflăm că ieșenii se vor bucura de temperaturi maxime de 22 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor scădea până la 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu 17 kilometri pe oră, dar sunt șanse reale de furtună!

Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii vor avea parte o zi de vineri destul de noroasă. Temperaturile maxime nu vor depăși 18 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 10 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros și sunt 40% șanse să aibă loc furtuni. Vântul va sufla cu 22 de kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Temperaturile maxime nu vor depăși 18 grade Celsius, vineri, 24 mai, iar cele minime se vor situa în jurul valorilor de 10 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros și sunt șanse reale să aibă loc furtuni! Vântul va adia cu 13 kilometri la oră, scrie FANATIK.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top