Connect with us
Program magazine Auchan, Cora, Kauflant, Profi, Mega Image, LIDL, Penny și mall-uri

Știri

Program magazine Auchan, Cora, Kauflant, Profi, Mega Image, LIDL, Penny și mall-uri

24 ianuarie este sărbătoare legală și asta aduce un program special pentru unele magazine și bănci. Centrele comerciale din toată țara vor avea însă program normal. Niciun mall sau centru comercial nu a anunțat că va fi închis vineri, 24 ianuarie, însă atenționeaza că unele magazine din centrele comerciale vor avea program scurt.

Auchan, Cora, Kauflant, Profi, Mega Image, LIDL, Penny vor avea program normal ca în orice zi lucrătoare. Băncile deschise în aceste centrele comerciale vor avea program scurt și vor opera doar anumite tranzacții.

De exemplu Raiffeisen Bank din Afi Palace Cotroceni este deschis și va opera toate tranzacțiile obișnuite mai puțin cele destinate persoanelor juridice. Important de menționat este că dacă transferurile se fac dintr-o bancă către o alta, acestea se vor procesa în cursul zilei de luni. Excepție face plata utilităților către furnizorii de servicii cum ar fi ENEL, Engie, Telekom, Vodafone, Orange, DIGI România, EON sau alți furnizor la care dăcă faceți plata, sistemul va înregistra automat achitarea facturii.

Daca aveți abonamtenele de telefonie suspendată este recomandat să luați legătura cu departamentul de relații clienți sau să achitați facturile online pe site-urile companiilor de telefonie. www.telekom.ro, www.vodafone.ro, www.orange.ro și www.digiromania.ro. Plata online asigură și reconectarea automată în cazul abonamentelor suspendate pentru neplată. La fel pot proceda și clienții UPC pe site-ul www.upc.ro.

Toate mall-urile sunt deschise pe 24 ianuarie si au program normal de la ora 10:00 la ora 22:00.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top