Connect with us

Stil

PROGRAM TV de Revelion! Ce poti vedea la televizor in noaptea dintre ani

Dupa un an in care posturile de televiziune s-au luptat acerb pentru puncte de rating si un share cat mai mare,  iata ca se apropie momentul decisiv : noaptea dintre ani.  Revelionul – o buna oportunitate pentru oricare dintre televiziuni sa-si arate forta si sa incheie , pe loc fruntas, anul 2015.  Iata variantele oferite la televizor.

Protv propune pe 31 decembrie un program romanesc.  La 20.30, puteti urmari productia romaneasca „Filantropica” iar apoi, la 22.30, filmul  „Cuscrii”, cu o distributie fabuloasa : Paul Ipate, Ioana Blaj, Mircea Diaconu, Luminita Gheorghiu si Marian Ralea. La miezul noptii, Protv va invita sa urmariti concertul Loredanei Groza, „Imaginarium”.

Antena 1 isi incepe petrecerea de revelion cu emisiunea „Chef de ras”, la ora 20.00, prezentata de indragitii actori Vasile Muraru si Valentina Fatu. Momentele lor umoristice vor alterna cu cele muzicale sustinute de interpreti de renume, precum Sofia Vicoveanca, Fuego, Cornelia si Lupu Rednic, CRBL si Corina. Antena 1 va continua, de la 22.00, cu Revelionul Starurilor 2016, prezentat de Dan Negru. 

CITESTE SI: Ce ar trebui sa ai pe masa de REVELION pentru a avea noroc in anul care urmeaza

KanalD va propune in 31 decembrie sa urmariti emisiunea „Vacanta mare – Leana se intoarce”, de la 20.00. Programul de sarbatoare continua, de la 21.30, cu o editie speciala a emisiunii „Wowbiz”. KanalD va invita sa urmariti apoi Stirile KanalD, de la 00.30.

TVR1 va invita de urmariti, pe 31 decembrie, de la 21.00, o parada in care vor fi premiate cele mai performante si iubite emisiuni de divertisment ale TVR1 din ultimii 25 de ani. Gazda showlui va fi Iuliana Tudor iar Popescu si Flick, indragitii dj de la Radio Zu, sunt protagostii mai multor peripetii comice pe durata programului de revelion.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top