Connect with us
PSD anunțat că la ora 12:30 anunţă începerea lucrărilor la Autostrada Moldovei

Politic

PSD a anunțat că la ora 12:30 încep lucrările la Autostrada Moldovei

PSD a anunţat, pe Facebook, demararea proiectului Autostrada Moldovei, iar ministrul Transporturilor Răzvan Cuc va participa la începerea lucrărilor, la ora 12.30. Tot vineri va avea loc un protest în care mai mult angajaţi din privat şi de la stat vor întrerupe 15 minute activitatea, la ora 15.00.

„Autostrada Moldovei începe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanţare asigurată. Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe şantier”, au scris social-democraţii pe pagina de Facebook a PSD.

În acest context, va avea loc un protest iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova. Zeci de mii de oameni opresc lucrul, vineri, la ora 15.00, pentru 15 minute.

Ştefan Mandachi a anunţat, în 4 martie, că a finalizat lucrările la primul şi singurul metru de autostradă din Moldova şi în 15 martie îl inaugurează, lansând şi o provocare ca în semn de solidaritate şi alţi oameni de afaceri să oprească activitatea la acea oră.

Printre cei care au răspuns provocării se numără Viorel Cataramă, JYSK România, două companii de IT din Cluj-Napoca, 35 de primari din judeţul Braşov, precum şi alţi edili din ţară care au anunţat că îşi vor întrerupe activitatea timp de 15 minute, la acea oră.


Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. Bican

    2019-03-16T15:55:29+02:00 at 15:55

    a mai inceput odata

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top