Connect with us
Ce salariu are Raed Arafat. Șeful DSU este prezent la datorie 24 din 24, în aceste zile

Știri

Raed Arafat, primul răspuns după publicarea noii filmări de la Colectiv

Raed Arafat a oferit prima reacție după publicarea noilor imagini de la Colectiv pe Facebook. Secretarul de stat a postat un mesaj de rețeaua de socializare în care a menționat că are explicații concrete, însă nu le va oferi decât după alegeri, căci ar putea fi „un element perturbator”.

Raed Arafat, primul răspuns după publicarea noii filmări de la Colectiv

Secretarul de stat în MAI a ținut să facă precizări după ce ieri, jurnaliștii de la Libertatea au făcut public un film cu o durată de 20 de mintue și 40 de secunde din seara incendiului de la Colectiv. În filmare se poate vedea clar haos și lipsa de organizare a autorităților, iar aceasta a stârnit o mulțime de întrebări imediat după ce a fost făcută publică.

Arafat susține că informațiile pe care autoritățile le-au prezentat ieri în conferința de presă sunt realiste și nu este nimic în neregulă cu acestea.

”In urma aparitiei noilor imagini difuzate de Libertatea, am solicitat colegilor de la ISUBIF si IGSU sa explice si sa raspunda public, in cadrul unei conferinte de presa, acuzatiilor lansate la adresa celor care au intervenit si a conducerilor celor doua institutii in ce priveste presupusa ascundere a imaginilor respective. Apreziez ca informatiile prezentate de colegii pompieri in cadrul conferintei de presa sunt realiste si corect expuse.”

Există răspunsuri concrete, însă nu pot fi prezentate momentan pentru că ar fi „un element perturbator”. înainte de alegeri

Raed Arafat susține că are răspunsuri la absolut toate problemele puse ieri în discuție și că acestea vor fi făcute publice, însă acum nu este momentul potrivit, di punctul său de vedere.

”Stiu ca se asteapta sa ies personal sa explic mai multe aspecte, mai ales ca acuzatiile ca as fi ascuns si eu imaginile au fost lansate in public si continua sa fie difuzate in pofida faptului ca si conducerea IGSU dar si domnul Gen. (r) Pop, au afirmat ca aceste imagini nu mi-au fost date. Cu alte cuvinte nu puteam sa ascund ce nu aveam.

Avand in vedere ca se aproprie comemorarea Colectiv, un moment emotional major care trebuie respectat, dar si faptul ca se desfasoara procesul electoral pentru alegerea presedintelui Romaniei pentru urmatorii 5 ani, consider ca punctul meu de vedere este bine sa fie prezentat dupa aceste evenimente. Eventualele iesiri publice din partea mea in aceste zile nu vor face decat sa aduca un element perturbator al acestor momente.

Va asigur insa ca am raspunsuri concrete la toate intrebarile care au fost ridicate si nu voi ezita sa le aduc in fata opiniei publice.”, este mesajul integral postat de secretarul de stat pe pagina sa de Facebook.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

3 Comments

3 Comments

  1. ANONIM

    2019-11-05T16:39:07+02:00 at 16:39

    si piedone are partea lui de vina! ca nu s-a interesat! de clubul colectiv! daca are toate alea de trebuinta!

  2. ANONIM

    2019-11-05T16:37:17+02:00 at 16:37

    ce jeg imputit e arahat! asta! crucea matii! ba numai zice spune ca nu esti vinovat! esti vinovat! si tu si ala nicolae banicioiu!

  3. anonim

    2019-11-05T16:33:32+02:00 at 16:33

    arahat! nu uita ca pana una alta! romanul iti vrea capul pe tava!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top