Connect with us

TV

Rareș Bogan pleacă din București! Decizia care uimește pe toată lumea

Rareş Bogdan a expus, luni seară, la „Jocuri de putere”, ce atitudine ar fi avut dacă ar fi asistat de Ziua Naţională la parada Jandermeriei de la Arcul de Triumf.

Prezentatorul TV a anunțat și unde se va afla de 1 decembrie, după ce zilele acestea s-a aflat într-un conflict cu Cozmin Gușă.

„Dacă aş fi la Bucureşti de 1 Decembrie, aş întoarce spatele Jandarmeriei”, a spus realizatorul Realitatea TV. Protestul lui Rareş Bogdan ar veni în urma evenimentelor din data de 10 August 2018, când protestatarii din Piaţa Victoriei au fost gazaţi şi bătuţi de jandarmi.

„Sunt aici. #Rezist sunt aici. Ei nu se predau, sunt suficienţi de încăpăţânaţi încât să nu se predea niciodată. Vin vremuri grele pentru penali. Am fost mereu alături de români. A urmat un 1 februarie 2017 în care mişcarea a încercat să fie deturnată. A venit apoi 10 August.

Ei nu se vor opri. Aceşti oameni iubesc România. Trebuie să-i vedeţi de ce fac ceea ce fac. I-am întrebat dacă sunt strănepoţii lui Soros. Mi-au zis că nu, aşa cum nici Cioloş nu e nepotul lui Soros. Haideţi să ne amintim de noiembrie 2014. Ştiţi omul lovit la ochi? Şi-a trimis familia în Germania, dar el a rămas aici.

Citește și: Rareş Bogdan revine la Realitatea TV, dar fără Oreste! Ce spune acesta

Acel om cu o petardă lacrimogenă primită în faţă. Îmi doresc ca oamenii să se bucure de Centenar, de Ziua Naţională. Eu voi fi la Alba Iulia de vineri până sâmbătă la ora 18.30, apoi voi fi în Bucureşti. Sunt născut la 50 km de Alba. Iubesc Transilvania.

Realitatea Tv este în mijlocul românilor. La Alba vom fi 100.000 de români. Voi fi în mijocul dvs. Alături de nişte jandarmi normali la cap. Avem o problemă cu jandarmii din Bucureşti. Eu am participat în ultimii 7 ani la toate paradele de 1 Decembrie. În ultimii 5 ani alături de fiul meu. De data asta voi fi la paradă la Alba Iulia. În schimb, dacă aş fi fost la Arcul de Triumf, aş fi fost primul om care, atunci când treceau trupele Jandarmeriei, aş fi întors spatele. Eu nu spun să faceţi şi dvs la fel, asta aş fi făcut eu. Dacă aş fi la Bucureşti, aş întoarce spatele Jandarmeriei. La Alba Iulia, nu, cei de acolo s-au purtat exemplar”, a spus Rareş Bogdan.

1 Comment

1 Comment

  1. Stroe vasilica

    2018-11-28T14:48:00+02:00 at 14:48

    IMI ESTE DOR,MARE DOR,SA ASCULT CANTECE DESPRE UNIRE CU SAVA NEGREAN BRUDASCU,CU BASARABEANCA,…ce cantece frumoase avem…si ce nefericiti suntem…DE CENTENAR…IN REST…TACERE…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top