Connect with us
Rareş Bogdan revine la Realitatea TV, dar fără Oreste! Ce spune acesta

TV

Rareş Bogdan revine la Realitatea TV, dar fără Oreste! Ce spune acesta

Rareş Bogdan revine la Realitatea TV deşi spusese că în momentul în care va fi scos de pe post, colabroarea sa cu această televiziune va înceta.

Bogdan se întoarce de duminică seara la Jocuri de Putere, însă fără Oreste şi Oana Stănciulescu, care au luat decizia de a nu mai colabora cu postul de televiziune.

Cozmin Guşă spusese sâmbătă că decizia în ceea ce priveşte excluderea lor de la postul de televiziune rămâne în vigoare.

Rareş Bogdan şi-a anunţat revenirea la TV, mulţumind celor care l-au susţinut.

”Mulțumesc zecilor de mii de oameni care au scris, au trimis mesaje de încurajare și susținere și m-au determinat să reflectez. …

Pot fi acuzat de multe – că mă aprind ușor, că nu sunt prea diplomat – dar nu am dorit nicio secundă să aduc vreun deserviciu televiziunii care mi-a oferit o tribună pentru a iubi România așa cum cred eu că este bine și moral. …

Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitați. Nu am ce să-i reproșez lui Cozmin Gușă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine. … Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbați. În seara când lucrurile au degenerat, poate și ulterior, am fost amândoi pătimași.

Prin urmare: toate lucrurile vor reintra în normal. Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă!”, a scris Rareş Bogdan, mesajul său fiind făcut public de televiziune.

Ce spune Oreste despre revenirea lui Rareş Bogdan

Oreste se bucură că Rareş a revenit la Jocuri de Putere, însă spune că nu va mai participa la emisiunile de la Realitatea TV.

„Apreciez enorm, efortul, strădania și camaraderia lui Rares de a nu o pierde pe Oana și pe mine de pe lista invitaților lui! Ne leagă o puternica și autentica fraternitate!

Eu am decis însă, in lumina ultimilor zile sa renunț la a mai fi prezent la Realitatea tv, un post care nu ma mai reprezintă de ceva vreme încoace!

Voi fi prezent întotdeauna, fără nici o alta condiție atunci când Rares ma va solicita, oriunde in alta parte!”, a scris pe contul său de Facebook cunoscutul jurnalist.

”Ma bucura enorm reîntoarcerea lui Rares la emisiunea care-i aparține! Întotdeauna am spus ca Realitatea fără el nu poate exista, el fără ea da! Publicul sau are nevoie de o garanție a calității și onestității, de un luptător neînfricat pentru o Românie frumoasa!

Îl consider pe Rares cel mai cultivat, pasionat și patriot realizator de emisiuni din întreaga media românească. Pentru mine a fost un privilegiu, o încântare și o mare onoare sa particip la dialogurile cu el și cu admirabili săi invitati!

Precizez ca nu am avut nici un contract cu Realitatea, am venit timp de cinci ani exclusiv din credință ca împreuna cu el și alături de cei mai

Onești jurnaliști și analiști politici putem oferi romanilor o platforma împotriva corupției, ticalosiei, mafiei politice, pentru susținerea statului democratic, și a orientării țării noastre către valorile și principiile lumii civilizate! ” a scris Oreste Teodorescu pe Facebook.

Oana Stănciulescu anunţă că a înceiat colaborarea cu Realitatea TV

Oana Stănciulescu a anunţat şi ea pe Facebook că Realitatea TV este un capitol încheiat pentru ea.

”Pentru mine Realitatea este un capitol incheiat. Am luat decizia in urma cu doua saptamani. Din decenta, nu am facut niciun fel de declaratii.

Dar pentru ca s-au facut tot felul de insinuari la gramada, vreau sa precizez ca nu am nimic de a face cu ce s-a spus in spatiul public in ultimele zile. Sunt ziarist de aproape 30 de ani si in tot acest timp am luptat pt principiile in care cred. Si ramin consecventa cu ele”, a scris Oana Stănciulescu pe Facbook.

Deciziile celor doi vin în contextul în care Cozmin Guşă anunţase că deciziile editoriale în ceea ce îi priveşte rămân în vigoare.

Ce spune Cozmin Guşă despre acest scandal

Deciziile rămân în continuare. Acele decizii legate de Oreste rămân în continuare, au existat și mesaje porcoase sau anti-Realitatea din partea altor jurnaliști și nici ei nu vor mai fi invitați.

Au existat și alte mesaje normale, de solidaritate cu Rareș Bogdan, care vor fi discutate într-o alte cheie, aici nu sunt probleme pentru că nu există pasiune negativă”, a spus Cozmin Gușă.

”Conflictul nu a fost cu mine din punct de vedere editorial, a fost cu decizia redacțională. Dar nu vor fi probleme, Rareș este legat de colegii lui, ei îl înțeleg.

Discuția a avut loc joi seara, joi noaptea, partea legată de ceea ce s-a întâmplat nu a durat foarte mult, în rest discuția a fost foarte lungă, au fost și doi prieteni apropiați care ne-au asistat.

Ce trebuie să se rețină, în urma acestor lucruri care nu ne-au făcut plăcere este că nu se poate juca nimeni cu credibilitatea unei televiziuni cum este Realitatea”, a explicat acesta.

La momentul transmiterii acestei ştiri, Rareş Bogdan îşi exprimase, într-un nou mesaj, speranţa că Oana şi Oreste vor reveni asupra deciziei lor.

Citeşte şi: Noi excluderi la Realitatea TV! Pe cine nu mai dorește Cozmin Gușă

Citeşte şi: Culisele plecării lui Oreste

12 Comments

12 Comments

  1. florin

    2018-12-05T20:22:29+02:00 at 20:22

    se casatoresc?!?!?! :)))

  2. NIK NIK

    2018-12-01T07:25:03+02:00 at 7:25

    JALNICA TELEVIZIUNE ! ORIBIL PUPINCURIST TV !! GUSATA COMBINATIE !!!

  3. Observator

    2018-11-28T13:23:45+02:00 at 13:23

    M-as bucura daca acest pseudo-jurnalist ar citi ceea ce se scrie despre el! Si-ar recunoaste limitele si originea (de interlop). Nici cei care nu-i cunosc trecutul nu pot sa-l aprecieze pe acest individ arogant si pedant! Pe un astfel de pseudo-jurnalist l-as pune la punct in 10 secunde, daca as avea ocazia! In rezumat, anti-PSD-istii trebuie sa-si caute un reprezentant credibil, nu un astfel de ipochimen! O.

  4. Stroe vasilica

    2018-11-27T13:15:41+02:00 at 13:15

    PRESA ROMANEASCA??!!! ,libera….CE HAZNA…CE GULGUTIERI!!! MASS MEDIA SI ,,LIBERTATEA,,DE A STA PE TARABA CA ORICE MARFA!!!SI CONSTIINTA SI BUNUL SIMT SI DEMNITATEA,ONESTITATEA,SUNT CA SI CARTOANELE NUMITE GENERIC ,,DIPLOME,,UNIVERSITARE,DOCTORATE,LICEE,CHIAR SCOLI GENERALE…TOTUL,TOTUL,TOTUL..?CHIAR TOTUL ESTE MARFA CU MERCURIAL!!!!

  5. Observator

    2018-11-27T11:05:57+02:00 at 11:05

    Rares Bogdan nu-i decat un oportunist fara rusine, caracteristica mostenita din familie! Nimc din ce face sau spune acum nu-i poate sterge trecutul compromitator, de beizadea care si-a permis orice, pe banii tatalui si ai unei aporape intregi comunitati dintr-un orasel din Alba! Nu pot sa-l ascult nici 10 secunde pe acest ipocrit detestabil! O.

  6. Gargarel

    2018-11-26T22:07:34+02:00 at 22:07

    Rares Bogdan e un jurnalist bun, promovat de un mediu oarecum dubios. Daca ati sti voi si cam ce salariu are …! Oreste in schimb este un tip de anvergura, iar Oana este o jurnalista onesta si oarecum idealista !
    Gunoiul ala de gusev a fost omul infiltrat de mafia din Cluj pe sub ,,pielea” lui bombonel – premierul roz. In plus este extrem de suspect ca ar avea relatii … la Est, poate de aceea se si lauda mereu cu legaturile sale din ,,State”.
    Realitatea a fost bine construita de un alt excroc, sorin ovidiu vantu, dar pe parcurs s-a mai deteriorat.

  7. Contra

    2018-11-26T20:27:16+02:00 at 20:27

    Eu nu as putea fi sluga la un fost secu(Voiculescu) nici la un schimbist de partid(Gusa) nici la un cioban bataus(Pacuraru) Mai exista televiziuni!

  8. Marin

    2018-11-26T03:49:38+02:00 at 3:49

    Mare dobitoc Rares Bogdan
    La fel ca si Oreste.
    La fel ca si Guse.
    La fel ca si trompetele de la Antene…

  9. Eli

    2018-11-25T19:12:04+02:00 at 19:12

    Se cearta insolventii intre ei?

  10. nicu

    2018-11-25T18:38:13+02:00 at 18:38

    Rares Bogdan ,acum arata ca a fost si este un om de nimica si pupincuristul lui Gusa. Bravo Gusa bine ca l-ai pus sa se spele pe dinti. b

  11. Stranger

    2018-11-25T17:55:10+02:00 at 17:55

    Ma face sa râd acest panglicar cu sclipici numit Rares Bogdan. Pai, ori pleci, ori nu pleci!
    Adica nu te umfla ca broasca, ca faci explozie nucleara dreapta! Si te-aduna cu farasul
    „don’ profesor Gusa”. Râsu’ curului!

  12. TARABOSSTES

    2018-11-25T17:00:15+02:00 at 17:00

    … domnu` Oreste, amicul dumitale nu incape nici la degetul mic al lui Cornel Ivanciuc! La televiziunea aceea ai invatat, se pare, pupatul ochiului de pisica!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top