Connect with us
Răsturnare de situație! Ce făcea jandarmerița Ștefania după ce a fost scoasă din mijlocul protestatarilor agresivi

Știri

Răsturnare de situație! Ce făcea jandarmerița Ștefania după ce a fost scoasă din mijlocul protestatarilor agresivi

Noi filmări și fotografii cu jandarmerița Ștefania, cea despre care s-a spus că a fost grav rănită de protestatari, au apărut în mass-media.

Deși s-a spus că aceasta ar avea suspiciune de ruptură de coloană vertebrală și că ar putea rămâne paralizată, imaginile apărute astăzi arată altceva.

Jandarmerița este perfect conșientă în momentul în care este scoasă de câțiva colegi de-ai săi din mijlocul evenimentelor și vorbește cu aceștia.

Mai mult decât atât, în imaginile surprinse de Libertatea și de fotograful Cătălin Georgescu, se poate observa cum aceasta se poate ține singură pe picioare și se poate deplasa.

La puțin timp după ce femeia a fost scoasă din mijlocul manifestanților furioși, postul TV Antena 3 anunța că aceasta se luptă pentru viața ei și că starea acesteia ar fi deosebit de gravă.

A doua zi, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române spunea că jandarmerița Ștefania ar putea rămâne paralizată.

„Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată.

Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoționez pe nimeni, dar va transmit un sentiment absolut uman și firesc”,spunea Marius Militaru într-o conferință de presă.

La scurt timp, declarațiile acestuia au fost contrazise chiar de ministrul Sănătății, care a fost în vizită la unii dintre cei răniți.

„Femeia jandarm este bine, s-a ridicat, a comunicat. Am vorbit cu cei doi jandarmi, printre care şi o domnişoară de 23 de ani care este bine. Era pansată, avea o arsură. (…)

Nu are factură de coloană, nu este la Terapie Intensivă, e pe secţia de Chirurgie. (…) Am văzut imaginile, ei sunt bine, mă aşteptam la cu totul altceva”, a declarat, sâmbătă, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, în cadrul unei vizite la Spitalul Floreasca.

În ce stare se află acum jandarmerița bătută

Femeia jandarm care a fost lovită de mai mulți protestatari violenți la mitingul din 10 august nu va fi externată luni deoarece atât ea, cât și colegul ei acuză dureri de cap, iar medicii de la Spitalul Floreasca au decis să efectueze mai multe analize pentru a afla cauza acestor probleme, relatează Mediafax.

„Din cauză că există aceste simptome și la ea și la colegul ei, dureri de cap, vom face unele analize în plus, un CT (computer tomograf, n.r.) și după acestea vedem care va fi situația”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca.

Citește și: Fost ofițer de Jandarmerie: „Jandarmeria a orchestrat escaladarea violențelor”

Citește și: Cine este femeia jandarm bătută. Ce spune Marian Godină

Continue Reading
You may also like...
9 Comments

9 Comments

  1. Anonymous

    2018-08-16T10:59:20+03:00 at 10:59

    Ce plm cauta o femeie la jandarmi, sa nu zic fetita? Nu mai avem barbati in tara asta?
    Cat despre stire, mai uitativa la televizor, aproape totul e o manipulare a publicului, manipulare care ridica nivelul de adrenalina. Aceasi senzatie vrea omul sa o traiasca in fiecare zi pentru ca asa a fost invatat in democratie, stiri false, socante si toate mizeriile.

  2. gicu

    2018-08-15T17:54:55+03:00 at 17:54

    uitati-va la teveu si vdtzi k nici unu n-o batea! incercau s-o mangaie!!!

  3. Marcu

    2018-08-14T23:04:17+03:00 at 23:04

    Lingaii turnatorului Varan ,acesti prapaditi Gidea si Badea , o prezentau pe fata deja intr-o situatie f grava . Cred ca acum leprele astea regreta ca fata se afla bine de tot.

  4. unu

    2018-08-14T20:07:06+03:00 at 20:07

    lasati vrajeala. Ea spune de fapt ” Fratilor, unde dracu V-ati dus ?”

  5. Jan Valjan

    2018-08-14T07:30:08+03:00 at 7:30

    Penibili. Stati in casa, nici de proteste nu sunteti in stare.

  6. Egalitate

    2018-08-13T20:24:21+03:00 at 20:24

    Ce catua o femeie la jandarmi?
    Feministele ar fi trebuir sa fie acolo si sa ia pumnii care i-a luat biata fata. Ce cauta o femeie acolo?? Sunteti sanatosi mintali? Femeia nu se compara cu barbatul in ceea ce priveste forta fizica. Dieferenata e zdrobitor in favoarea barbatului. Egaliatatea bolnava era sa faca as moara un om.
    Toti aia care sustin in mod bolanv egalitatea intre femei si barabati trebuiau sa fie acolo si sa ia pumnii incasati de fata asta plapanda. Isi bat joc de oameni si fac experimente sociale. Nu exista egalitate intre barbat si femeie. De exemolu un barbat nu se poate compara cu o femeia in rezistenta si rabdare artatata pentru cresterea unui copil. E inferior. Si femeia e inferioara in alte domenii.

  7. Atreyu

    2018-08-13T19:11:36+03:00 at 19:11

    puseul de adrenalina te tine in picioare dupa ce corpul a suferit o agresiune. In unele cazuri, poate provoca lesin tocmai pentru a proteja creierul supus la prea multi stimuli nervosi concomitent. nu recomand nimanui sa o ia in freza la gramada. si la fel, cei de comentati rautacios pe aici, si pe alte situri de profil, poate inainte sa debitati tampenii si sa papati propaganda pe paine, va ganditi de doua ori si va abtineti. Cu #m…e psd riscati sa vi-o luati singuri, chiar daca sunteti prea inepti sa constientizati asta. o seara buna tovarasi. va tzuka tata

  8. pop

    2018-08-13T16:41:25+03:00 at 16:41

    Ce va mai mirati de aceasta stire si de credibilitatea ei . Doar ati vazut sursa – ANTENA 3 … Iar asta spune tot . Ii stie deja toata lumea ce le poate mintea . E suficient daca te uiti cine ,, lucreaza,, la ei – BADEA si GIDEA …

  9. bixirul

    2018-08-13T15:19:38+03:00 at 15:19

    Pai o doare capul de la gazele trase de colegii ei. Mi se pare normal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top