Connect with us
Reacția lui Florin Salam după ce s-a spus că divorțează de Roxana Dobre

Monden

Reacția lui Florin Salam după ce s-a spus că divorțează de Roxana Dobre

În ultima perioadă, au apărut tot mai multe zvonuri care susțin că Florin Salam și Roxana Dobre vor divorța. În realitate, legătura dintre ei este super strânsă. Mai ales după ce artistul a dat, din nou, drumul la “robinetul de bani” în favoarea soției sale. Timp de câteva luni, bruneta a fost “pedepsită”, dar lucrurile s-au schimbat, total.

”Florin este, acum, cu Roxana mai atent ca niciodată. Dacă până acum avea grijă ca ea să nu mai cheltuiască bani și îi dădea sume mici, suficiente doar pentru a le cumăra copiilor ce aveau nevoie, de ceva vreme Salam îi dă oricât i-ar cere. Nu era vorba că nu avea el bani, a vrut doar să o pedepsească. Acum însă s-au împăcat, sunt din nou îndrăgostiți, mai au de făcut un singur pas, dar așteaptă momentul potrivit. Vor să se căsătorească și legal, dar, probabil, Roxana așteaptă să revină la formele ei, vrea să mai slăbească câteva kilograme după ce a născut a treilea copil al ei”, a spus un apropiat de-al cuplului format conform wowbiz.ro.

”Cheltuiește la cumpărături sume mari de bani. Dar, oricum, nu ca înainte, acum e mai atentă, nu se mai aruncă la sume uriașe pentru gentuțe sau hăinuțe, știe să nu se mai întindă prea mult”, a mai spus sursa respectivă.

Mai vrea un copil cu Roxana Dobre!

Florin Salam i-a spus Roxanei că el vrea o familie şi mai mare. Că Betty acum are familia ei, aşa că el vrea să completeze locul. Adică mai vrea un copil. Roxana cică a înlemnit, că doar ştie cât este de greu să aibă grijă de trei copii, darămite să apară şi al patrulea. Dar, Florin a insistat şi Roxana nu a avut altceva de făcut decât să accepte”, a mai spus sursa citată.

Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul. Florin e decis să o lase însărciată în America, să conceapă copilul acolo”, a dezvăluit apropiatul familiei lui Florin Salam.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top