Connect with us
Real - Bayern Scor Live: Prima finalistă din Liga Campionilor, decisă pe 1 mai

Sport

Rezumat VIDEO! Real – Bayern Scor 2-2 Live VIDEO & TEXT – Real Madrid se califică!

Real Bayern Scor 2-2. Am aflat prima echipă care merge în finala Champions League. Realul porneşte cu prima şansă, după victoria în tur cu scorul de 2-1 pe terenul germanilor.

Rezumat video! Live text Real – Bayern Scor 2-2

Min. 90+6 – FINAL DE MECI! Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară la rând în finala Ligii Campionilor, o performanţă pe care nu a mai reuşit-o nicio altă echipă de la Juventus, între 1996 şi 1998. Karin Benzema, autorul unei „duble”, a fost decisiv pentru echipa lui Zinedine Zidane, care merge mai departe cu scorul general de 4-3.

Min 95 – Final de meci!. Real Madrid se califică! Rezumatul video dintre partida Real VS Munchen este aici.

Min 90 – 5 minute de prelungiri! Accidentare în ultimele minute din acest meci!

Min 85. Ce nebunie a lui Heynckes! Trimite pe teren un jucator accidentat – Javi Martinez ii ia locul lui James Rodriguez

Min. 78 – O altă ocazie pentru Bayern! Ratare uriașă, nemții atacă poarta Realului dar deocamdată fară succes!

Min 75 -OCAZIE MARE BAYERN! O intervenţie providenţială a lui Navas păstrează rezultatul egal. Costaricanul a respins şutul trimis din interiorul careului de Tolisso.

Min 74 – Ocazie uriașă pentru Bayern! Retează la milimetru în poarta Realului!

Min 72. Dubla schimbare la Real Madrid – intra Casemiro si Gareth Bale, ies Kovacic si Benzema

Min 65 – Vazquez primește cartonaș galben!

Min 63  – Goooooooooool! Bayern înscrie în poarta Realului Fabulos! Scorul se schimbă din nou! Real Madrid VS Bayern Munchen Scor 2-2. Dominarea germanilor este concretizată de golul lui James Rodriguez. Columbianul a marcat printre picioarele lui Navas, după ce, iniţial, fusese blocat de Varane. Fotbalistul pe care oaspeţii l-au împrumutat chiar de la Real nu s-a bucurat pentru reuşita sa.

Min 62 – Cartonaș Galben pentru Modric!

Min 53 OCAZIE URIAŞĂ REAL MADRID! Cristiano Ronaldo a ratat incredibil din câţiva metri, după o nouă centrare perfectă a lui Marcelo. Portughezul a trimis peste poartă, deşi nu era deranjat de vreun adversar.

Min 46 – Greșeală fatală făcută de nemți! Portarul părăsește poarta și Real Madrid înscrie. Scorul se schimbă în primul minut din a doua repriză. Min. 46 – GOOOOOL, 2-1 Real Madrid! Seară mare pentru Benzema. Francezul a reuşit „dubla”, profitând de gafa incredibilă a lui Ulreich. Portarul lui Bayern a scăpat de sub control mingea trimisă de Tolisso, iar atacantul gazdelor a înscris simplu, în poarta goală.

Min. 50 – Ocazie Bayern! La meciul 300 pentru campioana Germaniei, Alaba a fost aproape de un gol imens. Navas a avut, însă, o intervenţie providenţială şi a respins în corner.

Min 46 – Real Madrid VS Bayern meciul a revenit din pauză. Scorul în acest moment este 1-2.

MIn 45 – Pauză pe bernabeu. Scorul dintre Real Madrid și Bayern este 1-1. Fluierul de start! A doua repriză a început!

Min 38 – Sergio Ramos ratează! Vezi faza video mai jos.

Min 33 – Ocazie Bayern! Acţiune superbă a lui Ribery, în urma căreia mingea a ajuns la Thomas Muller. Internaţionalul german a tras din întoarcere, dar prea slab pentru a-l putea învinge pe Navas, care a prins uşor. Ocazie uriașă ratată de germani. Era cât pe aici ca scorul să fie din nou schimbat. Real Madrid era la un pas să fie înfrântă!


#Golul lui Benzema a fost marcat la capătul unei faze în care echipa lui Zinedine Zidane a pasat de 28 de ori.

MIN 11 – Reaaaaaaal GOOOOOOOOOL!  Real Madrid egalează! Benzema înscrie în poarta Bayren! Min. 11 – GOOOOOL Real Madrid, 1-1! Avantajul oaspeţilor a fost repede anulat. Marcelo e din nou decisiv pentru campioana Europei. Brazilianul a centrat perfect de pe stânga, iar Benzema a înscris cu o lovitură de cap, din câţiva metri.

MIN 3 – Bayren deschide scorul. O greseală a echipei Real Madrid, duce la schimbarea scorului. Real – Bayren scor 0-1.

MIN 1 – Fluierul de start. Confruntarea greilor Real Madrid vs Bayren Munchen – Cine sparge scorul?

Meciul de săptămâna trecută a fost unul pe care Bayern l-a dominat, dar în care madrilenii şi-au arătat pragmatismul.

Conduşi cu 1-0 după reuşita lui Kimmich, elevii lui Zidane au întors soarta meciului, după ce Marcelo a marcat înainte de pauză, iar Asensio a punctat în prima parte a reprizei secunde.

Rezumatul video al meciului din tur, scor 1-2

A fost scorul din turul sferturilor din Liga Campionilor de anul trecut. În retur, Bayern a întors rezultatul şi a câştigat cu 2-1.

Galacticii au câştigat atunci cu 4-2, după prelungiri, dar meciul a fost marcat de erori grave de arbitraj comise în favoarea lui Real.

Înaintea meciului de azi, bilanţul întâlnirilor directe dintre cele două forţe ale fotbalului european arată astfel:

Victorii Real Madrid: 12
Victorii Bayern Munchen: 11
Remize: 2
Golaveraj: 39-37

Voi încerca să repar greșelile. Vom încerca să atacăm. Aceasta este ADN-ul Bayern: întotdeauna ne dorim să înscriem. Trebuie să fim mai eficienți decât am fost în manșa tur și trebuie să profităm de șansele noastre așa cum au facut ei.

Madrid știe că este jocul anului și că au nevoie de o evoluție extraordinară. Micile detalii vor fi fundamentale. Timp de 93 de minute, jucătorii trebuie să fie foarte conectați, a spus Jupp Heynckess, tehnicianul nemţilor.

Real Bayern Scor: Echipele probabile

Real Madrid: Navas; L. Vasquez, Ramos, Varane, Marcelo; Modrić, Kroos, Casemiro; Asensio, Benzema, Ronaldo

Bayern Munchen: Ulrich; Kimmich, Hummels, Süle, Rafinha; Martínez, Thiago, James, Ribéry; Lewandowski, Muller

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Turcia:  Cüneyt Çakır (central), Bahattin Duran, Tarik Ongun (asistenți), Hüseyin Göçek, Barış Şimşek (adiționali).

Real Madrid – Bayern Munchen din 1 mai 2018 este televizat de Pro TV, Look TV şi Telekom Sport, de la ora 21.45. Huff.ro vă va ţine la curent cu scorul live al partidei şi vă va prezenta rezumatul video.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top