Connect with us

Știri

Reteta de 5000 de ani care te vindeca de impotenta. Ideala si pentru gastrita sau boli de inima!

Tibetanii au fost dintotdeauna renumiti pentru leacurile lor. Iata o reteta de 5000 de ani care promite sa-i vindece pe barbati de impotenta si te scapa de alte afectiuni grave.

Inca de la inceput trebuie precizat faptul ca acest tratament alternativ nu il inlocuieste pe cel prescris deja de un specialist, insa in cei peste 5000 de ani de cand este folosit s-a dovedit a fi un remediu pentru o serie de afectiuni grave.

Astfel, in caz ca suferi de boli ale plamanilor, reumatism, boli de inima sau impotenta nu ar fi rau sa incerci si tu aceasta reteta descoperita de tibetani.

Remediul, descoperit intr-o manastire din Tibet, s-a dovedit a fi benefic pentru o gama larga de afectiuni, insa vine cu o atentionare: pentru ca este un leac foarte puternic, acesta trebuie incercat o data la 5 ani!

Ingredientul de baza din aceasta reteta de 5000 de ani este un aliment pe care il consumam frecvent: usturoiul. Stim cu totii proprietatile sale extraordinare, fiind un puternic antiviral si antiseptic.

CITESTE SI: Un remediu de pe vremea bunicii te scapa de raceala. Vezi cum prepari un inhalant pentru sinuzita!

CITESTE SI: CHIAR FUNCTIONEAZA! Iata cel mai simplu remediu pentru INSOMNII

Usturoiul este extrem de eficient in prevenirea si combaterea calvitiei (caderea parului). Acesta este bogat in seleniu si germaniu si, pe langa tratamentul pentru combaterea caderii podoabei capilare, consumul lui in mod regulat protejeaza inima si imbunatateste circulatia sangelui, ducand astfel la scaderea riscului de formare a cheagurilor periculoase.

Mai mult decat atat, usturoiul reduce si colesterul rau si este un bun remediu pentru diabet, intrucat scade glicemia.

Reteta de 5000 de ani, ce-i vindeca pe barbati de impotenta si trateaza alte afectiuni grave este urmatoarea:

In primul rand trebuie sa faci rost de 350 de grame de usturoi si de 200 ml de alcool in concentratie de peste 95%. Usturoiul de decojeste si se spala bine, dupa care se pune intr-un recipient din sticla, peste care se toarna alcoolul. Vasul respectiv se inchide bine si se da deoparte timp de zece zile.

Dupa ce au trecut zece zile se va strecura amestecul, iar lichidul ramas se depoziteaza intr-un alt recipient curat si se va tine la frigider. Inainte de fiecare masa principala a zilei se vor pune cateva picaturi din remediul tibetan intr-un pahar cu apa, ce trebuie baut inainte de a manca.

 

 

Cum ti se pare reteta de 5000 de ani a tibetanilor? Ai incercat-o pana acum?

 

Sursa foto Shutterstock

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top