Connect with us

Știri

Revoluția prețurilor la eMAG: Catalog Oferte și reduceri în ianuarie 2017

Revoluția prețurilor la eMag începe în dimineața zilei de 17 ianuarie și aduce reduceri de până la 50% la laptopturi, televizoare, telefoane mobile, electrocasnice și produse pentru casă și grădină.

Retailerul online eMAG organizează prima campanie de reduceri din 2017 în perioada 17-19 ianuarie. Numită „Revoluția prețurilor”, această campanie aduce reduceri la toate produsele oferite de eMAG. Atenție! Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil.

VEZI AICI OFERTA eMAG de REVOLUȚIA PREȚURILOR

Reduceri smartphone-uri la eMAG -Revoluția prețurilor ianuarie 2017

Dacă vrei să îți cumperi un smartphone performant la început de an, acum ai ocazia. eMAG oferă reduceri la toate modelele.

Telefoanele mobile au devenit o necesitate pentru aproape orice om. Nevoia de a ține legătura cu familia sau prietenii, nevoia de a fi in permanență în contact cu informațiile aparute în presă precum și accesul la mediul virtual sunt doar câteva din motivele pentru care telefonul mobil este de nelipsit din viața omului din ziua de azi.

Pe măsura trecerii anilor, dimensiunea telefoanele mobile a fost redusă semnificativ, iar specificațiile tehnice au depășit cu mult aștepările.

În momentul de față, putem găsi pe piață telefoane mobile cu ecrane Super Amoled sau 4K, procesoare octa-core, capacitate de stocare de până la 256 MB și memorie RAM de până la 4GB.

Cu ocazia „revoluției prețurilor” ai la eMAG preț special la smartphone-uri Samsung Galaxy și Apple iPhone.

Vezi aici oferta la smartphone-uri!

Reduceri laptop-uri la eMAG la Revoluția prețurilor ianuarie 2017

De reducerilor de la eMAG ai ocazia să îți cumperi un laptop și accesorii pentru laptopuri la cel mai bun preț.

Ai la dispoziție o gamă variată de modele foarte performante din care poți alege. Producătorii HP, ASUS, Dell, Lenovo, Acer, Apple, Alienware, Toshiba, Odys, Allview au pregătit laptopuri menite să satisfacă toate gusturile.

Laptopuri de tip Bussines, pentru acasă, pentru Gaming, notebook-uri sau Ultrabook-uri, la cel mai bun preț.

Poți achiziționa un laptop cu procesor Intel Core, 13, 17, 15, Xeon, Dual Core, Quad Core sau Pentium la un preț special cu ocazia acestei zile.

Vezi aici oferta de laptopuri!

Reduceri electrocasnice la eMAG pentru Revoluția prețurilor ianuarie 2017

Oferta eMAG din aceste zile vizează și produsele electrocasnice. Poți găsi un frigider, aspirator, mașină de spălat la un preț accesibil. Reducerile pot ajunge chiar și la 48%, dar trebuie să te grăbești dacă dorești să cumperi ceva pentru că oferta este una limitată.

Poți consulta AICI OFERTA la ELECTROCASNICE!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top