Connect with us
Români blocați pe Aeroportul din Valencia! O femeie a născut în aeronova care urma să-i ia din Spania

Externe

Români blocați pe Aeroportul din Valencia! O femeie a născut în aeronova care urma să-i ia din Spania

Zeci de români sunt blocați în Aeroportul din Valencia (Spania). Deși cursa lor ar fi trebuit să plece spre Otopeni, la ora locală 9.45, oamenii au fost anunțați că aceasta are o întârziere de aproape șase ore. Zborul companiei WizzAir a fost dat peste cap de o naștere în avion.

Cursa W6 3186 care ar fi trebuit să plece de pe Aeroportul Otopeni spre Valencia pentru a-i prelua, ulterior, pe pasagerii care așteptau să revină la București nu a mai putut efectua zborul la timp. Și asta din cauza unei nașteri care s-a declanșat imediat după ce aeronova ar fi decolat de pe aeroportul din România.

Cel puțin, așa au fost informați oamenii care așteptau să se îmbarce pentru zborul amintit mai sus.

„ Doamna de la check-in mi-a spus că e întârziere până la 15:30 pentru că a fost o naștere în avion și atât“, ne-a povestit un prahovean care se numără printre pasagerii blocați în aeroportul spaniol.

Dincolo de disconfortul creat, de faptul că nu au găsit alternativă pentru reducerea timpului de așteptare, pasagerii sunt nemulțumiți de modul în care i-a tratat compania, care nu le-a oferit nici apă, nici mâncare, ci doar un voucher care abia le ajunge pentru un sandviș.

„Pentru șase ore de stat și așteptat în aeroport au dat un voucher de 8 euro… doar ca să se afle în treabă”, ne-a mai spus pasagerul prahovean.

Dacă au înțeles situația de excepție care a cauzat această întârziere, oamenii nu sunt la fel de empatici cu maniera indiferentă în care au fost tratați de către reprezentanții companiei.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top