Connect with us
România - Bosnia scor live (tineret). Meci pentru calificarea la Euro 2019 U21

Sport

România – Bosnia scor final 2-0 (tineret). Rezumat video

România Bosnia scor final 2-0. Selecționata de tineret a României a făcut un pas uriaş pentru calificarea la Euro 2019 U-21, după victoria cu Bosnia.

În urma acestui rezultat, tricolorii mai au nevoie de 4 puncte pentru a-şi asigura matematic calificarea la European. Reprezentativa U21 mai are 2 meciuri acasă cu Ţara Galilor şi Lichtenstein, care sunt ieşite din cursa pentru calificare.

Ar fi prima participare a echipei de tineret la un Campionat European, din 1998 încoace.

FINAL: România învinge cu 2-0.

Minutul 70: Gol România! Ianis Hagi marchează direct din corner şi duce scorul la 2-0.

Update: Suntem în repriza a doua, iar scorul este neschimbat.

PAUZĂ: Scorul este în continuare 1-0 pentru „tricolorii mici”.

Update: Gol România! Adrian Petre (jucător în Danemarca, la Esbjerg) marchează din interiorul careului după centrarea lui Ianis Hagi. România conduce cu 1-0 din minutul 16.

Update: Scorul este egal, 0-0, în acest moment.

Update: S-a dat startul partidei! România joacă în următoarea formulă: Radu – Boboc, Rus, Paşcanu, Ştefan – Oaidă, Cicâldău – Man, Hagi, Coman – A. Petre

Tricolorii mici sunt în fața unui rezultat de excepție care îi poate duce la Europeanul de tineret de anul viitor, desfășurat în Italia și San Marino.

Bosnia este în acest moment liderul grupei, iar România este pe locul 2, diferența dintre cele două fiind de trei puncte.

Foștii iugoslavi au, însă, un meci în plus, iar românii i-au învins pe teren propriu cu scorul de 3-1, în meciul tur.

O victorie a elevilor lui Mirel Rădoi i-ar face liderii grupei. Tricolorii mici mai au apoi două meciuri pe teren propriu, cu Țara Galilor și Lichtenstein, ambele ieșite din cursa pentru calificare.

Bosniacii mai au de jucat doar cu portughezii. Chiar și în cazul unui egal, România U-21 tot ar avea prima șansă la calificare.

Dacă pierdem meciul, locul 1 e compromis, iar Portugalia intră în calculele pentru calificare, dacă bate Țara Galilor. Cu toate acestea, am putea merge la baraj de pe locul 2.

La Euro 2019, e calificată direct Italia, merg cele 9 învingătoare din grupe (Spania și Franța au făcut-o deja) plus 2 învingătoare din baraj. Acolo merg cele mai bune 4 locuri doi.

Ce spune Mirel Rădoi despre meciul cu Bosnia!

Selecționerul Mirel Rădoi are bătăi de cap cu primul unsprezece, având în vedere că trei jucători de bază sunt suspendați pentru această partidă. Nedelcearu și Ivan au primit cartonaș roșu în meciul cu Portugalia, iar Nedelcu nu va juca din cauza cumulului de cartonașe galbene.

„Jocul de marți este mai dificil decât cel din tur, chiar și decât cel din Portugalia. Este decisiv. Ne-am propus de la început să terminăm pe primul loc în grupă și suntem în grafic. După joc, sper să fim primii.

Ca să fim siguri de Euro, avem nevoie de 7 puncte, dar obiectivul numărul 1 este victoria cu Bosnia, indiferent de starea de oboseală sau de absențe.

Am pregătit meciul ca să câștigăm, ca și în Portugalia. Ne poate ajuta și un rezultat de egalitate, dar vrem cele 3 puncte”, a spus Rădoi.

Turneul final nu se vede aproape deloc, se vede doar partida de maine. Nu vreau ca jucătorii să înțeleagă că am făcut ceva măreț, doar am învins în Portugalia. Aștept partida și vedem unde ne vom situa, pentru că s-a mai întâmplat să clacăm în decisive”, a adăugat selecționerul.

România Bosnia Scor live. Echipe de start

România U21: I. Radu – Boboc, Ad. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan – Cicâldău, Oaidă – Man, I. Hagi, Fl. Coman – Ad. Petre;

Rezerve: Căbuz, A. Vlad, Ghiță, Dulca, R. Moldoveanu, Mățan, R. Grigore, Moruțan, A. Ciobanu, D. Olaru, Borța;

Bosnia U21: Trkulja – Memija, Mihojevic, Radeljic, Kadusic – Loncar, Cavar – M. Kuzmanovic, Gojak, Menalo – Demirovic.

Meciul este arbitrat de o brigadă din Franța, condusă la centru de François Letexier.

Meciul se joacă la Ovidiu, de la ora 19.00 și este transmis în direct la TV de PRO X.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al partidei și vă oferă și rezumatul video.

În partida anterioară, România U21 a învins cu 2-1 în Portugalia, după un meci terminat în nouă oameni și un penalty apărat în prelungiri de Radu.

Vezi și: Serbia – România scor final 2-2, Liga Naţiunilor. Rezumat video

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top