Connect with us
Românii au talent 3 mai 2019, episodul 12, sezonul 9. Ultima ediție de preselecții

Românii au talent

Românii au talent 3 mai 2019, episodul 12, sezonul 9. Ultima ediție de preselecții

Românii au talent a ajuns la finalul preslecțiilor, astăzi 3 mai 2019 se difuzează ultima ediție din show-urile de casting. Urmând ca de vinerea viitore emisiunea să fie LIVE cu prima semifinală. Și că tot vorbim de LIVE, vă reamintim că puteți urmări Românii au talent și online sub format live stream pe site-ul protvplus.ro. De asemenea huff.ro, vă oferă mai jos comentarii în timp real despre cele mai importante numere, în format live text foto și video.

LIVE Stream Românii au talent 3 mai 2019 – Live text și video

ora 22:42 – Angela Birlan 

ora 22:28 – Oana Florina Dumitrescu Romanii 3 mai 2019

ora 22:13Marian Munteanu

ora 21:58Light Wawe Theatre Company

ora 21:38

ora 21:31 – Un concurent a făcut o melodie din improvizație cu cuvinte oferite de juriu. Ce a ieșit vedeți mai jos. Concurentul nu a trecut în etapa următoare.

ora 21:24Alexandru Păun Mastan are 11 ani este elev și vine din Zalău cu a sa chitară. în speranța ca va atrage atenția juraților și va merge în etapa următoare. Concurentul s-a dus în etapa următoare cu 4 de DA.

ora 21:09Matinca Diana Diana cântă la Nai și Gheorghe Zamfir este mentorul ei.

ora 21:04 – Groparu VRS, shaormar de profesie, a venit pe scena Românii au talent să cânte. Primul „X” l-a încasat de la Mihai Petre. Versurile lui Groparu VRS, shaormarul din București sunt cele clasice la street music, despre viață și probleme.

ora 20:58 – Vlad Nicodim și Ștefan Ristoi au urcat pe scenă, dar n-au fost pe gustul juratului Mihai Petre și nici al lui Florin Călinescu. Concurenții au reușit totuși să treacă în etapa următoare.

ora 20:47 – Ema Lixandru are 9 ani și este elevă. Marea ei pasiune este ginmnastică ritmică. O micută care a reușit să obțină 4 de „DA” și să ajungă în etapa următoare.

Doua semifinale Românii au talent

Anul acesta vom avea parte de doar două semifinale Românii au talent, în loc de 5. Până în prezent s-au acordat 5 golden buzz-uri, oferite de Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Golden Buzz-ul suprem oferit de prezentatorii emisiunii. Live text-ul de astăzi este susținut și de colegii nostri de la Știri TV.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top