Connect with us
Emisiunea Românii au talent sezonul 7 începe în această seară, 17 februarie, de la ora 20:30. Emisiunea a ajuns la al șaptelea sezon.

TV

Românii au talent sezonul 7 începe astăzi, 17 februarie

Emisiunea Românii au talent sezonul 7  începe în această seară, 17 februarie, de la ora 20:30. Cel de-al șaptelea sezon va fi difuzat de postul de televiziune Pro TV în fiecare vineri.

Cine sunt membrii juriului în emisiunea „Românii au talent”

Juriul va fi alcătuit, la fel ca în sezonul trecut, de Andi Moisecu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu. Prezentatorii emisiunii vor fi tot Smiley şi Pavel Bartoş.

”Eu cred că ar merita să vedem, înainte de toate, ce ne mai uneşte. Ce spuneţi de talent? Nu ne-a părăsit niciodată, ne-a surprins întotdeauna plăcut, ne-a făcut să zâmbim şi, în mod cert, cu toţii avem cel puţin unul. Iată un motiv serios să ne dăm întâlnire într-un nou sezon «Românii au talent».”, a spus Andi Moiescu, citat de Pro TV.

”Odată cu schimbarea politică din toamna anului trecut, după cum se vede, românii au din ce în ce mai mult talent! Noi îi «condamnăm» să nu se mai uite la altă emisiune şi îi «graţiem» să se uite la «Românii au talent» şi sper să fiţi de acord cu noi la fel de mulţi ca anul trecut.”, a spus, la rândul lui, Florin Călinescu.

În cel de-al şaselea sezon ”Românii au talent” premiul de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român i-au revenit Laurei Bretan, o soprană în vârstă de 14 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top