Connect with us
Roxana Dobre ar fi fugit de acasă. Ce a făcut Florin Salam

Monden

Roxana Dobre ar fi fugit de acasă. Ce a făcut Florin Salam

Din nou probleme în relația dintre Florin Salam și Roxana Dobre. Presa tabloidă anunță că aceasta ar fi plecat de acasă, deranjată de ce a făcut tatăl copiilor săi.

Conform celor de spynews.ro, Roxana a decis să plece din nou de acasă, după ce în urmă cu aproape nouă luni a făcut același lucru.

Bruneta a revenit ulterior și a anunțat că este însărcinată, negând că ar fi avut un conflict cu manelistul. Atunci, s-a spus că ea ar fi fugit de acasă cu fostul iubit și că ar fi luat și o sumă consistentă din banii lui Florin Salam. Aceste zvonuri au fost infirmate de Roxana Dobre.

Acum, se pare că aceasta s-ar fi enervat pe Salam, după ce în presa de scandal au apărut imagini cu manelistul, într-o cameră de hotel, alături de o tânără dezbrăcate.

Se pare că acestea ar fi fost făcute, de fapt, cu zece zile înainte ca Roxana să aducă pe lume cel de-al treilea copil al său cu Salam. De asemenea, bebelușul nu ar fi fost trecut nici acum pe numele lui Florin Salam.

Florin Salam s-a pus rău cu interlopii

Cântărețul de manele Florin Salam s-a pus rău cu interlopii de etnie romă din România în urmă cu câteva săptămâni, după o petrecere privată dedicată lui George Cristea, luptător de MMA, şi lui Bebe Cămătaru, membru al clanului cu acelaşi nume.

Un apropiat al lumii interlope, Cristea, cunoscut sub numele de „Boxieru”, l-a apelat video pe cumătrul său, Costel Corduneanu, liderul interlopilor din Iaşi, dedicându-i melodia cântată live de manelistul Salam.

„Să dispară indienii, unde apar Cordunenii”, era versul principal al acelui cântec, devenit, ulterior, viral pe Internet.

Considerându-se jignit de versurile compuse pe loc de Florin Salam, interlopul Jean Mărăraşu, zis Brăileanu, membru al unei familii ţigăneşti din Iaşi, l-a ameninţat în mod direct pe manelist.

Brăileanu, care în urmă cu doar câteva săptămâni a atacat un şofer în plină stradă cu sabia, şi-a arătat nemulţumirea faţă de Salam prin intermediul unor filme postate pe Facebook şi Youtube.

Primul a fost filmat acum două săptămâni şi a fost vizionat de aproape 100.000 de persoane. În respectiva filmare, Brăileanu l-a ameninţat pe Salam că îi va turna „două, trei sticle de vin în cap”, amintindu-i că se vor întâlni în perioada următoare.

De asemenea, interlopul ieşean a cerut ţiganilor din România să-l pedepsească pe manelist când se vor întâlni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top