Connect with us
Roxana Ionescu și iubitul ei se pregătesc să devină părinți

Vedete

Roxana Ionescu și iubitul ei se pregătesc să devină părinți

Roxana Ionescu, cunoscută de public ca și „Mama Natură”, se pregătește să devină mamă, după ce a pierdut o sarcină de 6 luni în luna iulie a acestui an. Se pare că ea și afaceristul Tinu Vidaicu vor fi din nou părinți, potrivit click.ro

Roxana Ionescu se pregătește să devină mamă, după ce a pierdut o sarcină

De mai bine de 5 ani Roxana Ionescu trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de afaceristul Tinu Vidaicu. Vedeta tv urma să devină mamă, însă a pierdut sarcina în luna iulie a acestui an. Anunțtul trist a fost făcut chiar de iubitul ei, pe rețelele de socializare. „Nu e nimic tragic. Roxana e bine şi în câteva luni putem încerca din nou. Nu e o chestie repetitivă. Mergem înainte”, a scris la vremea respectivă Tinu Vidaicu.

Citește și: Adrian Minune a iești cu amanta la terasă. Cum au fost surpinși cei doi

Roxana Ionescu si iubitul ei isi doresc sa devina parinti

Roxana Ionescu si iubitul ei isi doresc sa devina parinti

Vă reamintim că Roxana s-a retras din viața publică pentru a trăi alături de iubitul ei la Timișoara. Ea face naveta deseori între Timișoara și București pentru a-și rezolva diferite probleme, însă a renunțat la cariera în televiziune pe care a avut mai bine de 15 ani. Vedeta a vorbit despre relația cu iubitul său în cadrul unei emisiuni tv.

Citește și: Divorț bombă în showbiz! Un multimilionar celebru se desparte de soția sa

„În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Jobul meu, fostul meu job (n.r. aşa s-au cunoscut). Uşor uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi.

Citește și: Tudor Chirilă ar fi agresat un șofer în stradă. Ce s-a întâmplat pe o trecere de pietoni

Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când. Suntem foarte agitaţi, continuu plecăm, avem ceva de făcut. Ne-am propus să călătorim foarte mult. Vorbim în fiecare zi la telefon, de văzut ne vedem mai rar (n.r. cu părinţii). Ne este dor, dar m-au înţşeles, m-au susţinut şi asta m-a ajutat foarte tare să merg mai departe, să merg pe drumul meu. Aici e mai aglomerat. Din august de când am plecat…”, a declarat Roxana Ionescu la “Vorbește Lumea”.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top