Connect with us
Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici, a fost realizat pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019 în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul a făcut previziunile pentru fiecare zodie. Fecioarele, Balanțele, Scorpionii și Capricornii vor avea parte de o serie de surprize săptămâna aceasta.Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici: zodie cu zodieBerbecii au o săptămână în care trebuie să își mobilizeze toate forțele, să își consolideze și poziția de acasă, din familie, dar și în societate, la serviciu. Taurii sunt extraordinari. Au o săptămână în care se produce un salt calitativ în existența lor.Gemenii vor găsi rezolvarea lăsându-i și pe alții să vorbească. Trebuie să învețe să asculte. Racii nu au nicio problemă, nicio taină. Au o dragoste nouă, fierbinte, ceva nou, pasional.Săptămâna se anunță plină de schimbări pentru multe zodii. Sursa foto: orissapost.comLeii trebuie să schimbe macazul, iar Fecioarele să nu mai trăiască în trecutLeii primesc o indicație: trebuie să schimbe macazul că a venit cazul! Trebuie să schimbe tactica. Fecioarele trebuie să lase la o parte toate fricile legate de trecut și necazurile. Trebuie să se pregătească pentru lucruri extraordinar de bune.Balanțele trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore pentru perioada imediat următoare. Scorpionii intră într-o săptămână nebuloasă. Uranus vine peste ei și le pune ordine în gândire.Săgetătorii trebuie să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului, căci lucrurile bune vin alături de multe surprize. Capricornii au parte de momente frumoase și ei.Vărsătorii așteaptă și ei o schimbare foarte importantă. Vine Uranus cu traista cu povești. Peștișorii sunt puși pe ceartă. E un uragan în ei. Învolburează acvariul de zici că sunt în Oceanul Atlantic. Vine o bătălie furtunoasă pentru ei, va fi o perioadă grea. Trebuie să dea dovadă de mai multă anduranță, de mai multă pregătire, de mai multă rezistență.Horoscop săptămânal Minerva 16 - 22 septembrieHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Berbec – Opoziție Soare cu NeptunHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 TAUR – Momente criticeHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 GEMENI – Fii dispus să exploreziHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 RAC – Luna Plină în PeștiHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 LEU – Ai prea multe lucruri?Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Fecioară. Evită bârfeleHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Balanță. Câștiguri spirituale, dar si…Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Scorpion Participă la activități de grupHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Săgetator – Profită la maxim de această săptămânăHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Capricorn. Noi începuturi sunt la orizontHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Vărsător – Oferă ceea ce ai cu larghețeHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 PEȘTI. Despăriri dureroase

Știri

Rune Mihai Voropchievici 16-22 septembrie 2019 – Horoscop săpămâna viitoare

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici, a fost realizat pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019 în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul a făcut previziunile pentru fiecare zodie. Fecioarele, Balanțele, Scorpionii și Capricornii vor avea parte de o serie de surprize săptămâna aceasta.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici: zodie cu zodie

Berbecii au o săptămână în care trebuie să își mobilizeze toate forțele, să își consolideze și poziția de acasă, din familie, dar și în societate, la serviciu. Taurii sunt extraordinari. Au o săptămână în care se produce un salt calitativ în existența lor.

Gemenii vor găsi rezolvarea lăsându-i și pe alții să vorbească. Trebuie să învețe să asculte. Racii nu au nicio problemă, nicio taină. Au o dragoste nouă, fierbinte, ceva nou, pasional.

Săptămâna se anunță plină de schimbări pentru multe zodii. Sursa foto: orissapost.com

Săptămâna se anunță plină de schimbări pentru multe zodii. Sursa foto: orissapost.com

Leii trebuie să schimbe macazul, iar Fecioarele să nu mai trăiască în trecut

Leii primesc o indicație: trebuie să schimbe macazul că a venit cazul! Trebuie să schimbe tactica. Fecioarele trebuie să lase la o parte toate fricile legate de trecut și necazurile. Trebuie să se pregătească pentru lucruri extraordinar de bune.

Balanțele trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore pentru perioada imediat următoare. Scorpionii intră într-o săptămână nebuloasă. Uranus vine peste ei și le pune ordine în gândire.

Săgetătorii trebuie să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului, căci lucrurile bune vin alături de multe surprize. Capricornii au parte de momente frumoase și ei.

Vărsătorii așteaptă și ei o schimbare foarte importantă. Vine Uranus cu traista cu povești. Peștișorii sunt puși pe ceartă. E un uragan în ei. Învolburează acvariul de zici că sunt în Oceanul Atlantic. Vine o bătălie furtunoasă pentru ei, va fi o perioadă grea. Trebuie să dea dovadă de mai multă anduranță, de mai multă pregătire, de mai multă rezistență.

Horoscop săptămânal Minerva 16 – 22 septembrie

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Berbec – Opoziție Soare cu Neptun

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 TAUR – Momente critice

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 GEMENI – Fii dispus să explorezi

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 RAC – Luna Plină în Pești

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 LEU – Ai prea multe lucruri?

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Fecioară. Evită bârfele

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Balanță. Câștiguri spirituale, dar si…

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Scorpion Participă la activități de grup

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Săgetator – Profită la maxim de această săptămână

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Capricorn. Noi începuturi sunt la orizont

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Vărsător – Oferă ceea ce ai cu larghețe

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 PEȘTI. Despăriri dureroase

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top