Connect with us
Rune Mihai Voropchievici 12 - 18 august 2019! Racii și Taurii sunt vedetele săptămânii

Horoscop

Rune Mihai Voropchievici de weekend și final de săptămâna – EXPLOZIE în casa a III-a

HOROSCOP RUNE  – Iată ce spun runele pentru săptămâna 12-18 AUGUST 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Rune Mihai Voropchievici weekend 10-11 august 2019 – Horoscopul pentru finalul săptămânii

HOROSCOP RUNE PENTRU BERBEC

Runa germanica Laguz semnifica inflorire, curgere, apa si nu orice apa cu curgatoare. Aceasta runa poarta cu sine o semnificatie pozitiva si linistitoare. Totul curge asa cum trebuie si cum e mai bine in viata ta acum precum curge un rau de munte, trecand peste obstacole cu usurinta. Aspectul intuitiv al naturii tale este trezit pentru ca apa inseamna intuitie. Laguz te sfatuieste sa iti hranesti acest aspect si sa beneficiezi cat mai mult de pe urma ei. Totodata, hidrateaza-te din belsug cu apa de buna calitate.

HOROSCOP RUNE TAUR

Runa germanica Ehwaz semnifica miscare, progres si este asociata cu calul. Aceasta runa transmite celui ce o primeste faptul ca urmeaza vremuri de transformare si de schimbare benefica si necesara in sensul de progres si dezvoltare. Fa fata tranzitiei care este fireasca in viata si permite ca tot ce este vechi si nefolositor sa iasa cu gratie din viata ta. Nu opune rezistenta.

HOROSCOP  RUNE GEMENI 

Runa germanica Uruz semnifica putere, tarie, finaluri si noi inceputuri si este asociata cu principiile masculin-feminin ce se imbina armonios intr-o fiinta. Aceasta runa transmite faptul ca vechiul trebuie sa moara ca sa faca loc noului dar ca ce ramane in urma vechiului va fertiliza solul pentru un nou inceput. Ti se cere sa inveti sa te adaptezi fluxului natural al vietii, sa dai dovada de tarie in acest sens precum vitejii vikingi de odinioara care stiau si respectau aceste principii.

HOROSCOP RUNE RAC 

Runa germanica Fehu semnifica posesiunile, procesul de hranire si abundenta sub toate formele sale. Aceasta runa vine cu un mesaj optimist ca abundenta vietii se revarsa in forme nebanuite asupra ta. Poti fi binecuvantat cu prosperitate fizica dar si spirituala. Conditia de baza ce ti se transmite este sa nu uiti sa imparti din ceea ce ai ca sa iti sporeasca si infloreasca.

Horoscop Rune Leu

Runa extrasa : Berkana

Runa germanica Berkana semnifica renasterea, cresterea si este asociata cu mesteacanul. Aceasta runa anunta faptul ca o frumoasa crestere si dezvoltare are loc si va avea loc in familia ta sau in situatie de natura personala. Nu opune rezistenta chiar daca aceasta renastere si evolutie iti este nefamiliara la inceput. Totul este spre binele tau, ai incredere in legile firii.

Horoscop Rune FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

HOROSCOP. Mesajul runelor pentru săptămâna 22-28 aprilie. Săgetătorii dau lovitura, Gemenii trebuie să schimbe tactica

HOROSCOP RUNE. Ca urmare a protestelor organizate pe 10 august în România, emisiunea „Adevăruri Ascunse” nu va fi difuzată, însă avem pentru dumneavoastră mesajele runelor pentru fiecare zodie. Iată ce spun runele pentru săptămâna 12-18 AUGUST 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runa extrasa : Berkana

Runa germanica Berkana semnifica renasterea, cresterea si este asociata cu mesteacanul. Aceasta runa anunta faptul ca o frumoasa crestere si dezvoltare are loc si va avea loc in familia ta sau in situatie de natura personala. Nu opune rezistenta chiar daca aceasta renastere si evolutie iti este nefamiliara la inceput. Totul este spre binele tau, ai incredere in legile firii.

ETALARE RUNE PENTRU BALANTA Runa extrasa : Isa

Runa germanica Isa semnifica pauza si gheata specifica anotimpului rece. Aceasta runa te anunta faptul ca pentru moment cel mai bun lucru pentru tine este sa pui pe pauza planuri mari si activitati pentru ele. Iti vezi de viata ta cotidiana asa cum si muncitorii pamantului fac pe timpul iernii, stiind linistiti si increzatori ca va veni primavara si natura va renaste. Ai incredere in acest proces. E o vreme de pauza, o vreme de gestatie si o vreme de roade.

ETALARE RUNE PENTRU SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Runa extrasa : Inguz

Runa germanica Inguz semnifica noi inceputuri si vointa divina pentru acestea. Aceasta runa te anunta ca exista si o noua cale de a obtine ceea ce vrei. Totodata iti transmite si faptul ca poti avea parte de o noua relatie. Fertilizeaza mai intai solul, termina orice treburi neterminate ai, apoi fii deschis pentru noul vestit de aceasta runa si care va veni la momentul potrivit.

Citește mai departe pe SfatulParintilor

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top