Connect with us
Rune Mihai Voropchievici decembrie 2019 – E timpul să rezovați problemele

Știri

Rune Mihai Voropchievici decembrie 2019

Horoscop Rune decembrie 2019, realizat de Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. Runele pentru decembrie, ultima lună din an, nu arată grozav pentru zodii, dar transmite un mesaj clar, dacă vreți să nu treceți în 2020 cu probleme din 2019, rezolvați cât mai multe din ele, scrie ȘTIRITV.ro.

Rune decembrie Berbec

Săptămâna 2-8 decembrie 2019 vă aduce protecție divină, sunteți în această săptămână cea mai protejată zodie și forțele divine sunt de partea voastră, iar acest lucru este foarte bine venit.

Rune decembrie Taur

Runele v-au tot spus încă de acum 3 luni să discutați din timp problemele pe care nu le-ați rezolvat și care stau de ceva vreme pe lista „de făcut”. Se pare că nu mai aveți timp să închideți toate conflictele și riscați să treceți cu ele în anul viitor.

Rune decembrie Gemeni

Sunteți de mult în căutarea liniștii pe toate planurile, dacă la locul de muncă s-au mai reglat din probleme, simțiți nevoia să fiți la fel și pe planul sentimental. Decembrie vă aduce o lună plină de dragoste, așa că aveți mari șanse să obțineți ce vă doriți.

Rune decembrie Rac

Luna decembrie nu este întodeauna favorita voastră. Voi aveți reguli stricte, toate trebuie să fie după placul vostru. Viața sentimentală nu decurge așa cum vă doriți, iar sărbătorile vă dau o ușoară depresie dacă cei din jur nu vă sunt aproape. Runa vă atrage atenția că ați fost și prea domoli și nu v-ați zbătut așa de mult pe planul dragostei.

Rune decembrie LEU

Sunteți cam stresați din diverse probleme care apar, puțin prea stresați. Nu este pentru prima oară când întâlniți probleme de acest gen, dar se pare că 2019 a consumat răbdarea pe care o aveați. Sfatul lunii decembrie este să vă calmați și prioritizați acțiunile.

Rune decembrie Fecioară

Sunteți supuși la multe teste în ultima lună din acest an, puneți prea multe întrebări și vă așteptați ca toate răspunsurile să vă fie pe plac. Încercați să mai temperați tirul de curiozități și să vă concetrați și la voi, făcând ceva pentru voi, nu doar întrebând despre cum ar fi dacă…

Rune decembrie Balanță

Luna decembrie vă aduce ceea ce vă doriți, sunteți în centrul atenției, cadourile curg, atențiile la fel, poate că nu mereu din partea cui vă doriți, dar bucurați-va de efortul celor dragi.

Rune decembrie scorpion

Ați avut o perioadă în care v-ați dorit cu ardoare să fiți în umbră și să nu ieșiti în centrul atenției. Asta va făcut, însă, să vă pierdeți poziția în societate și mai ales acasă. În decembrie 2019 sunteți puși pe recuperare și vă doriți din suflet să le arătați alor voștri că sunteți liderul casei și că se pot baza pe voi.

Rune decembrie Săgetător

Runa pe decembrie nu vă aduce vești prea bune, ați făcut ce ați făcut și ați ajuns din nou pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Se datorează mult acțiunilor voastre din ultima perioadă și de inconsecvența de care ați dat dovadă.

Horoscop decembrie Rune Capricorn

Luna decembrie vă scoate la iveală talentul de comunicare, reușiți să scoateți la iveală tot ce ați acumulat până acum și asta vă face să fiți în centrul atenției, doar vă și place asta.

Rune decembrie Vărsător

Dacă anul acesta a fost destul de dezechilibrat și a oferit chiar tot ce v-ați dorit, acum este cazul să vă faceți planuri de vacanță. Așa veți reuși să călătoriți acolo unde aveți posibilități și să faceți ceea ce vă doriți.

Rune decembrie Pești

Vă mișcați ca peștele prin apă, ați mai auzit expresia asta, dar runa chiar asta vă transmite. În horoscopul pe decembrie existența voastră face un salt extraordinar.

Horoscop decembrie rune 2019 realizat de Mihai Voropchievici la „Adevăruri ascunse” la Antena 3.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top