Connect with us
Rune Mihai Vorpchievici 9-15 martie 2020, mercur retrograd face ravagii pe final

Știri

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 29 iulie – 4 august. O zodie dă lovitura pe toate planurile

Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, horoscopul pentru săptămâna 29 iulie – 4 august. Numerologul a dezvăluit că vor fi anumiți nativi protejați de forțe divine în această perioadă. În schimb, runele nu vin cu vești prea bune pentru alți nativi. Balanțele vor avea de câștigat pe toate planurile, în schimb, anunță numerologul.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Cum va fi săptămâna 29 iulie – 4 august pentru toate zodiile

Berbecul, foarte curând va afla un mare adevăr, care îi poate marca sau schimba viața. Taurul are o săptămână în care să ia măsuri de precauție, să vadă cum comunică, Mercur este încă retrograd. Sunt pe o poghiță de gheață subțire. Gemenii să rămănă în așteptarea unei schimbări, acasă, în zona habitatului. Raciisunt puși pe a-și face bagajele și vor pleca în concediu. Leii sunt norocoșii și vor intra bine în august. Vor da lovitura în această săptămână.

Fecioarele au o săptămână în care duc bătălii, să încerce să nu dea amploare acestor discuții. Totul se rezolvă doar cu calm. Balanțele „au încurcat-o”. Nu a mai fost de multă vreme runa Wunjo! Au de câștigat pe toate planurile. Scorpionii s-au retras în caseta lor, unde sunt înconjurați de o aură de mister. Comunică cu divinitatea. Totul vine cu ajutorul lui Dumnezeu.

Mihai Voropchievici a făcut horoscopul pentru săptămâna 29 iulie – 4 august Sursa foto: Antena 3

Mihai Voropchievici a făcut horoscopul pentru săptămâna 29 iulie – 4 august Sursa foto: Antena 3

Mihai Voropchievici – Săgetătorul schimbă macazul săptămâna viitoare

Săgetătorul are o săptămână în care trebuie să schimba macazul sși să abordeze altfel problemele care îi interesează. Capricornul intră într-o suită de schimbări în săptămâna care vine. Vărsătorul are chef de ceartă, la fel ca și fecioarele. Cel mai bine ar fi să se calmeze. În sufletul lor se vor aranja toate dacă vor rămâne calmi. Peștii intră într-o zonă de atenționare săptămâna viitoare. Să își consolizeze poziția săptămâna viitoare.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top